WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tweedehands Bloom kinderstoel

Bloom kinderstoelen zijn ideaal voor zowel de ouders als het kindje. De stoel combineert comfort, gebruiksgemak en functionaliteit. De moderne uitstraling maakt het een trendy kinderstoel. Daar hangt dat wel een prijskaartje aan, maar je kunt ook de bloom kinderstoel tweedehands kopen!

bloom kinderstoel tweedehands

De Bloom kinderstoelen

Bloom heeft twee verschillende kinderstoelen; de Fresco Bloom en de Coco Bloom. Beide stoelen combineren moderne uitstraling met veiligheid en functionaliteit. De stoel groeit mee met je kindje, en dat is handig! Voor baby’s is het een wieg en vervolgens wordt het een kinderstoel om aan de eettafel te gebruiken. Je kunt de stoel gebruiken van 0 tot 6 (36 kilo) jaar. De prijs? Tussen de €320 en €389 voor de Fresco Bloom. Is een nieuw exemplaar je iets te duur? Op tweedehands websites vind je een ruim aanbod. Neem bijvoorbeeld een kijkje op Marktplaats.nl.

Bloom kinderstoel tweedehands

Je kunt de Bloom kinderstoel tweedehands prima kopen. De stoelen zijn namelijk eenvoudig schoon te houden, zodat ze meerdere gezinnen kunnen overleven. Ook kun je de zitting los kopen. Wanneer je wilt kun je dus de zitting vervangen. En die zijn er in verschillende, moderne kleuren. De zittingen kun je kopen op Babyzaak-online.nl en Babypark.nl.

Tweedehands kinderstoelen

De stoelen hebben voor kindjes een drie-in-één functie, namelijk rusten, eten en spelen. Voor ouders zijn de stoelen handig omdat ze 360 graden draaibaar en in hoogte verstelbaar zijn. Omdat de zitting in verschillende hippe kleuren verkrijgbaar is, past de stoel bij elk interieur. Baby-Dump.nl is een webshop met babyproducten tegen ‘dumpprijzen’. De webshop heeft zo nu en dan acties met de Bloom kinderstoelen. Op dit moment is er bijvoorbeeld een opruiming van de Coco Bloom stoel.

Bron: Bloom

nog meer: wooninspiratie