WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Behang sterren

Met sterrenbehang schittert de baby- of kinderkamer je tegemoet. Bijpassende sterren accessoires erbij en je themakamer is af. Wij zetten het leukste behang met sterren voor je op een rij.

Behang met sterren

Het Room Seven behang met sterren in de kleuren rood en blauw is heel geschikt voor in de jongenskamer. Tussen de sterren door staan de Britse vlag, het Vrijheidsbeeld en Engelse woorden afgebeeld.

Behangrand sterren

Met een behangrand met sterren ga je voor de subtielere aanpak. Bij de webshop Ik en Ik verkopen ze een behangrand van Nijntje met sterren. Deze behangrand is heel erg geschikt voor in een babykamer.

Sterren accessoires

Met alleen behang met sterren heb je nog geen hele sterrenkamer. Daar horen natuurlijk allemaal bijpassende accessoires bij. Sterren accessoires vind je bij Koterkamertje.

Meer sterren voor de kinderkamer

Sterren zijn een populair figuur voor in de baby- en kinderkamer. Daarom vind je hier op Kidskamers.nl meer relevante artikelen die gaan over sterren. Zoals de muurstickers sterren of gordijnstof sterren. Of vind een bijpassend vloerkleed in het artikel over vloerkleed sterren.

Meer inspiratie lees in je het artikel over babykamer sterren. Hier lees je handige tips om van de babykamer een prachtige sterrenkamer te maken.

Bron: Koterkamertje

nog meer: wooninspiratie