WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Behang en muurstickers meisjeskamer

Een meidenkamer knapt altijd op van een leuk motiefje op de muur. Dit kan met behang, maar ook met kleurrijke muurstickers. Omdat er zoveel verschillende prints, vormen en kleuren verkrijgbaar zijn, helpen we je hieronder op weg met alle mogelijke wanddecoraties met behang en muurstickers meisjeskamer. 

Behang meisjeskamer

Er zijn tegenwoordig meer dan duizend soorten behang. Met bloemen, stippen, strepen, figuurtjes en nog veel meer. Maar welk behang is geschikt voor jouw dochter? Dat weet je pas als je gezien hebt wat de mogelijkheden zijn. Het merk Eijffinger heeft mooi behang voor in de meisjeskamer. Ook de collectie van Pip Studio is een aanrader. Het aanbod is zo groot dat het moeilijk kiezen is. Tip! Maak zelf een selectie en laat je dochter daar een uitzoeken. Op zoek naar goedkoop behang? Kwantum heeft prachtig behang, ook voor de meisjeskamer.

Muurstickers meisjeskamer

Ook zonder behangplaksel kun je de muur in de meisjeskamer een metamorfose geven: met een muursticker! Het ligt natuurlijk helemaal aan het type en de leeftijd van je dochter wat voor sticker ze leuk vindt. Mooie muurstickers zijn de vinden in de collecties van KEK Amsterdam en Pom le bonhomme. In deze collecties vind je muurstickers in verschillende groottes, dus kun je zelf kiezen of je de hele muur wilt bedekken of kiest voor een blikvanger.

Babuska muurstickers meisjeskamer

Ga je voor humor op de muur? Kies dan voor de Baboesjka muursticker. Deze muursticker koop je per set. Deze set bestaat uit poppetjes in verschillende maten voor een leuk effect. Natuurlijk bestaan er nog tal van andere muurstickers meisjeskamer. Zo heeft het merk A Little Lovely Company ook een aantal muurstickers die je moet zien.

Ideeën meisjeskamer

Met vrolijke muurstickers en behang ben je al een heel eind met het inrichten van de meidenkamer. Maar de slaapkamer is natuurlijk nog lang niet af. Een beetje hulp is vaak welkom. Lees dus het artikel ideetjes voor leuke meisjeskamer voor handige tips en veel inspiratie. Je dochter al een tiener? Lees dan het artikel tienerkamer meisje.

Bron: 1. PiP Studio – 2. KEK Amsterdam – 3. Walplus

nog meer: wooninspiratie