WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Behang jongenskamer

Ben je op zoek naar een stoer behang voor de jongenskamer? Er is echt van alles op de markt in behangland. Wij hebben het leukste behang jongenskamer voor je verzameld, van stoere piraten thema’s tot hippe printjes. 

behang jongenskamer

Stoer kinderbehang jongenskamer

Gaat je zoontje liever voor een stoer piratenbehang? Die vind je in de webshop van Verf en Behangwinkel.nl. Bovendien kun je er terecht voor stoere trein-, auto- en helikopter papier behang voor in de jongenskamer. De Behangsite heeft ook een brede collectie aan behang in diverse soorten waar je voor de jongenskamer zeker zult slagen.

Voetbal behang jongenskamer

De jongenskamer geef je een voetbalkarakter met de nieuwe fotobehang van Ik en Ik; de Spaanse voetbalclubs FC Barcelona en Real Madrid zijn het populairst. Daarnaast vind je er ook 3D behang waarmee je de hele muur kunt bedekken, alsof je je in het stadion begeeft tussen al je favoriete voetbalspelers.

Behang keuzes

Bij vtwonen vind je de nieuwste generatie WallSmart behang van Ferm Living; gemakkelijk, snel aan te brengen en overigens oersterk. Ze verkopen leuke kleurcombinaties en verschillende thema’s. Perfect voor in de jongenskamer.

Bron: 123kinderbehang

nog meer: wooninspiratie