kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

LIFETIME Bedfronten

Een basic kinderbed verandert in een speels themabed met de bedfronten van LIFETIME. De bedfronten plaats je eenvoudig voor het bed. De illustraties op de fronten zijn van de bekende Belgische illustrator Leo Timmers. Ze maken van de kinderkamer een fantasievolle belevingswereld!
Bedfronten LIFETIME

Bedpanelen

Voor het LIFETIME basisbed zijn er drie verschillende bedfronten. Elk met een bijzonder thema, zoals Airplane, Circus en Icecream Bar. Hiermee wordt een eenvoudige de kinderkamer een bijzondere themakamer. Daarnaast is het bedfront voor de allerkleinsten een uitval beveiliging. Zo kunnen kleine kinderen vanaf 2-3 jaar al in een standaard bed slapen.

Alle bedfronten hebben een klein tafelblad. Hier kan je kind aan spelen, schrijven en tekenen. Wordt je zoon of dochter te groot voor het themafront, dan verwijder je hem en bouw je het basic kinderbed om tot een stoere (half)hoogslaper of hemelbed met de doorbouwsystemen van LIFETIME.

Airplane bedfront

Voor de jongste piloten onder ons is er het bedfront Airplane. Dit front is onder andere te koop bij Babypark. Op het bedfront pronk een grappige illustratie van een vliegtuig met een hond als piloot. Leuk voor in de jongenskamer!

Bedfront circus

Houdt jouw dochter van het circus? Dan kan ze straks dansen en kunstjes uitoefenen op een vrolijke olifant. De olifant houdt met zijn slurf denkbeeldig het tafeltje vast. Dit bedfront van LIFETIME is te koop bij de Kinderbeddenwebshop.

Icecream Bar bedfront

Een zomers gevoel creëer je met het Icecream Bar bedfront. Een ijsco busje met een pinguïn achter het stuur en in de bediening. Een voordelige combinatiedeal van het basisbed en het bedfront vind je bij Tienerkamer.nl. Laat de zomer maar komen!

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie