WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babystoffen online

Waar vroeger winkels en markten afgestruind werden op zoek naar het perfecte lapje stof, zoeken we dat nu gewoon online. Voor alle moeders die het druk genoeg hebben, hebben wij vast de juiste online adresjes voor babystoffen uitgezocht. 

babystoffen

Babystoffen

Wie een beetje creatief is met de naaimachine, maakt kleding en decoratie voor een kindje natuurlijk het liefst zelf. Maar met de drukte van tegenwoordig, past het afstruinen van markten naar stoffen nou eenmaal niet altijd in onze agenda. Voor babystoffen online kun je een kijkje nemen op Stoffenhuisanja.nl. Je vind hier babystoffen met geborduurde details, bijvoorbeeld lieve beertjes. Prachtige stoffen voor jurkjes, stokjes, beddengoed of een klamboe.

Babystoffen print

Op Lapjesschuur.nl vind je babystoffen in verschillende kleuren en met verschillende prints. Kies bijvoorbeeld de stof met de print van theepotjes en gebak en maak een originele klamboe voor boven de wieg. Stoffen-babyhop.nl is de website en webshop van een stoffen en babystudio in Putten. De plaats en website waar je moet zijn voor babystoffen dus.

Alle babystoffen online

Op Kidsfabrics.nl vind je een ruime collectie baby- en kinderstoffen in de webshop. Je vindt er bijna alles, van Disney figuren tot autootjes tot bloempjes voor de meisjes. Ben je bijvoorbeeld van plan gordijnen voor de babykamer te maken? Zodra je de stof uitgekozen hebt, kun je ervoor kiezen de gordijnen direct te laten maken of de meters te bestellen en thuis zelf aan de slag te gaan.

Bron: Stoffenhuis Anja

nog meer: wooninspiratie