WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babymatras ovaal

Baby’s hebben veel slaap nodig, een goed matras is dus wel zo belangrijk. Omdat veel wiegjes een ronde vorm hebben gaat een vierkant babymatrasje niet werken. Wat je nodig hebt is een matras in een ovale vorm. Wij zetten er een paar voor je op een rij.
Babymatras ovaal

Babymatras ovaal

Babywebshop MamaLoes & Kids heeft alles voor de babykamer. Zo ook twee ovale matrassen, waarvan één model ook in de kinderwagen gelegd kan worden. Afmetingen van dit matras zijn 30 x 75 cm en heeft een goede polyether kwaliteit. Het ovale babymatrasje is rondom doorstikt én is anti-allergisch behandeld. De tijk van de babymatras is gemaakt van 67% katoen en 33% polyester. Het matrasje is 3 cm dik. Het andere ovale babymatrasje heeft iets andere eigenschappen. Deze is 7 cm dik en is 40 x 80 cm (ovaal afgewerkt).

Babymatrassen

De webshop BabyXpress heeft een uitgebreide collectie babymatrassen, waaronder veel ovale modellen. Daarnaast zit bij elk matras een uitgebreide beschrijving en zijn de ovale matrassen in verschillende maten te krijgen. Naast matrassen kun je bij BabyXpress voor passende hoeslakens en andere dekentjes slagen.

Matras wieg ovaal

Bij Babyplanet verkopen ze ook twee modellen ovale babymatrassen. Eén speciaal voor in de kinderwagen en de ander expliciet voor de wieg. De wiegmatras is geschikt voor wieg Babsi, die ze ook te koop aanbieden (hier wordt standaard een dunner matras bij geleverd). Afmetingen van dit matrasje zijn 69 x 36 cm. De kinderwagenmatras is 74 x 33 cm. Beide matrassen zijn van het merk BabySpul.

Bron: Cici Crib

nog meer: wooninspiratie