WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer veiling

Tik de leukste meubels en accessoires op de kop tijdens een babykamer veiling. Vaak gaan mooie producten er voor een heel fijn en zacht prijsje uit.Babykamer veiling

Marktplaats Pop-Up Twitterveiling

Van 16 mei t/m 23 mei 2013 vond er voor het eerst een online Twitter veiling plaats van Marktplaats. Iedereen die op het punt stond een babykamer of kinderkamer in te richten kon via Twitter meebieden op gebruikte en gerestylde kindermeubels en accessoires. De items werden gevonden via Marktplaats of gedoneerd door verschillende BN’ers als Linda de Mol, Tanja Jess en Froukje de Both. De opbrengst van deze veiling ging volledig naar de Guusje Nederhorst Foundation.

Babykamer veiling E-Bay

Maar stel je bent nu op zoek naar mooie producten voor de babykamer? Ga dan naar E-Bay daar veil je het hele jaar mee voor de leukste babykamer artikelen. Je vindt er kleertjes, meubels en accessoires in overvloed. Naast een foto van het product en een productomschrijving vind je het minimale bedrag voor de bieding en kun je precies zien hoelang de veiling nog duurt. Naast dat je kunt bieden op babykamer artikelen, kun je er ook je eigen spullen veilen.

Bron: Marktplaats popupveiling

nog meer: wooninspiratie