WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer Sunshine

Met een complete babykamer zoals de Sunshine heb je de kamer al bijna helemaal ingericht. Deze meubelset is de basis van je babykamer. Bekijk hieronder waar je de babykamer Sunshine kan kopen.Babykamer Sunshine

Babykamer Sunshine

De babykamer Sunshine is een mooie, witte meubelset. De set bestaat een hanglegkast, commode, ledikant en wandrek. Door de landelijke uitstraling van de meubels passen ze goed in een brocante of landelijke babykamer. De babykamer Sunshine is te koop bij 1001babykamers.

Babykamers TWF

TWF Europe is een bedrijf die zich richt op het maken van betaalbare en kwalitatief hoge meubels voor de baby- en kinderkamer, zoals de babykamer Sunshine. De Sunshine valt onder de oude collectie van TWF. Hierdoor is deze set bijna niet meer verkrijgbaar. Maar bekijk ook eens het huidige aanbod van TWF. Wellicht vind je daar een mooie meubelset welke perfect is voor jouw babykamer.

Complete babykamer

Er worden veel complete sets voor de babykamer verkocht. Een set zoals de babykamer sunshine. Kijk eens bij complete kinderkamer voor verkoopadressen van deze sets.

nog meer: wooninspiratie