kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer sterren

Voor je baby creëer je een kamertje met sterren. Op de muur, in het ledikant. En de hele kamer is versierd met sterren accessoires. Uiteraard in welke kleur je maar wilt. Zo maak je voor zowel een jongen als een meisje een babykamer sterren om in weg te dromen.

Babykamer sterren

Sterren op de muur

Hoe krijg je nou sneller een hoop sterren op de muur dan met behang. Bij de Behangwebshop verkopen ze allerlei soorten sterrenbehang.

Wil je nou niet de hele muur opnieuw gaan behangen, dan krijg je met muurstickers ook makkelijk en snel een mooi effect. Uiteraard zijn dit muurstickers in vorm van sterren. Voor de leukste exemplaren bekijk je het artikel over muurstickers sterren.

Sterren babykamer textiel

In het wiegje of ledikant hoort natuurlijk bedtextiel met een print van sterren. Daarvoor ben je bij Little Dutch aan het juiste adres. Ze verkopen sterren babykamer textiel met sterren in verschillende uitvoeringen. Wil je zelf aan de slag om van stof gordijnen, een hemeltje of sierkussens te maken? Dan koop je bij Villa Uk sterrenstof van het merk Cotton Baby. In dezelfde webshop kan je er van het zelfde merk gelijk een bijpassende kruikzak of boxkleed bij kopen.

Babykamer sterren accessoires

Een babykamer sterren hangt natuurlijk vol met sterren accessoires. Hang aan de deur van de babykamer of boven het ledikantje een naambordje in de vorm van een ster. Een leuk kleed op de vloer of een grappig mobiel boven het wiegje of ledikant.

Bron: Ferm Living

nog meer: wooninspiratie