WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer Square van Coming Kids

Een mooie strakke, witte babykamer – dat is de meubelset Square van het merk Coming Kids. De meubelset bestaat over het algemeen uit een ledikant, commode en een linnenkast. Zo ben je meteen in één keer klaar! Lees hieronder waar je de babykamer Square van Coming Kids kopen kan.

Babykamer Square Coming Kids

Babykamers Coming Kids

Coming Kids is een merk die hele mooie, kwalitatief goede meubelsets voor zowel de babykamer als de kinderkamer maakt. In verschillende stijlen en elk met zijn eigen, unieke uitstraling. De Babykamer Strand, heeft een echte strandlook door het steigerhout. Terwijl de Babykamer Milk weer een hele strakke uitstraling heeft, doordat deze zijdeglans wit gelakt is. Zo heeft Coming Kids voor ieder wat wils.

Babykamer Square Coming Kids

De Babykamer Square van Coming Kids is een meubellijn uit een oudere collectie. Hierdoor is deze bijna niet meer te koop bij babywinkels en webshops. Wel zou je eens kunnen kijken op tweedehandssites, zoals Marktplaats. Zoek op ‘Square Coming Kids’ en er rollen allerlei resultaten uit. Veel van de meubels zijn nog in erg goede staat. Baby’s zijn toch binnen een paar jaar uit de babymeubels gegroeid. En op die manier tik jij je favoriete meubellijn voor een klein prijsje op de kop!

Bron: Marktplaats

nog meer: wooninspiratie