kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer showmodel

Een prachtige meubelset voor de babykamer voor een heel fijn prijsje, dat zou leuk zijn! Bekijk eens het aanbod aan showroommodellen bij de verschillende woonwinkels. Deze meubels hebben, zoals de naam al zegt, in hun showroom gestaan. Ze zijn nog in uitstekende staat en soms wel 50% goedkoper dan wanneer je ze nieuw koopt. 

Babykamer showmodel

Showroom babykamers

Showroommodellen komen voornamelijk uit eerdere collecties. Deze meubelen hebben in de showroom van de desbetreffende winkel gestaan. Hierdoor kunnen er af en toe kleine beschadigingen opzitten, maar deze zijn over het algemeen minimaal. Het zijn hele mooie meubels voor een nog mooiere prijs. Online vind je de meeste showroom babykamers in de webshop van Babypark. Hier koop je bijvoorbeeld een complete babykamer met als nieuwprijs €1300,- nu voor maar €649,-! Maar ook losse meubels zijn als showmodel verkrijgbaar.

Voor showmodellen geldt uiteraard op=op. Maar er komen regelmatig nieuwe modellen in de sale. Houdt daarom de website van Babypark goed in de gaten!

Sale bij Babypark

Meer babykamermeubels voor een kleine prijs vind je in de sale van Babypark. Hier zijn kortingen van 30% geen uitzondering. Naast meubels voor de babykamer worden hier ook producten uit andere categorieën zoals kinderstoelen en accessoires aangeboden voor een saleprijs.

Acties en aanbiedingen

Naast babykamer showmodel meubels koop je bij Babypark alles voor de babykamer, van ledikantlakens tot muurstickers. Daarnaast ben je aan het juiste adres voor speelgoed, kinderwagens, babykleding en noem maar op. Regelmatig heeft deze webwinkel goede aanbiedingen die de moeite waard zijn. Blijf op de hoogte van alle acties door je aan de melden voor hun nieuwsbrief.

nog meer: wooninspiratie