WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer schaap

‘Slaap kindje, slaap. Daar buiten loopt een schaap…’ Dit blijft toch wel het populairste slaapliedje voor kinderen. Niet gek dus dat de schaap een perfect thema is voor de babykamer. Met de onderstaande tips voor accessoires en decoratie maak je een wollige babykamer schaap.
Babykamer schaap
babykamer schaap

Bedtextiel schaap

Heel subtiel maar perfect voor in de babykamer schaap; het bedtextiel van Cotton Baby. Op de roomwitte dekenhoes staat een wollig wit schaapje.

In een babykamer mag een muziekdoosje niet ontbreken. In een babykamer met het thema schaap is dat natuurlijk een muziekdoosje in de vorm van een schaapje. Bij Ilovespeelgoed verkopen ze een heel leuk exemplaar. Voor een meisje met een roze lintje en voor jongens met een blauwe! Leuk weetje, de muziekdoos is gemaakt van ecologisch verantwoord wolvilt.

Muurversiering schaap

Een hele snelle en mooie manier voor een muurversiering is de muursticker. In de babykamer schaap plak je natuurlijk een schaap op de muur. Boven het ledikantje of boven de commode. Het schaapje van Stickerop bestel je in een kleur naar keuze. En je kunt zelf de afmeting bepalen. Wil je er het versje uit de intro bij? Die is verkrijgbaar bij Woordsticker. Compleet met drie kleine schaapjes.

Accessoires met schapen

Bij de Kinderlampenwinkel verkopen ze een houten wandlamp in de vorm van een schaap. Compleet met bungelende pootjes. De lamp beschikt over tien kleine lampjes die niet heet worden. Ideaal als sfeerverlichting.

Ook leuk is het exemplaar van Ilovespeelgoed. Dit figuurlampje heeft een vintage look en de vorm van een schaap. Zelfs als de lamp uit is, staat hij erg leuk op een schapje in de babykamer. Wil je een beetje kleur in de kamer? Leg dan in een (schommel)stoel het vrolijke kussentje van Painture a Home. Uiteraard met een print van een schaap.

Schapen kleedjes

Op de vloer van de babykamer hoort een lekker zacht kleedje. En in een schapenkamer is dat natuurlijk een schapenvachtje. Gewoon te koop bij de Ikea.

Bron: Klein en Fijn

nog meer: wooninspiratie