WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer retro

Terug naar de sixties en seventies met een babykamer retro! Op meerdere websites vind je de leukste retro artikelen om een perfecte babykamer te creëren. Kies retro behang, retro meubels of retro decoratie. Of gewoon allemaal voor een complete retro kamer. 

Babykamer retro

Babykamer retro wiegjes

Een wiegje is een van de belangrijkste meubels in de babykamer. Geen idee waar je moet beginnen met zoeken naar een wiegje voor in een retro slaapkamertje? Een leuke optie is het retro design ledikant van De Oude Speelkamer.

Retro behang

Het ideale behang voor op een retro babykamer is het behang van Lavmi. De leukste figuurtjes en kleuren komen voorbij. Aapjes, bootjes en beren vrolijken de babykamer op! Dit behang is te vinden in de webshop van Klein & Fijn. Maar wil jij iets unieks? Laat dan je muurdecoratie ontwerpen bij Studio Poppy. Hier ontwerpen en vervaardigen ze muurdecoraties van behang. Je kunt kiezen tussen vier genres: kind, beest, boom en voertuig. Neem een kijkje op de website en kies jouw favoriet!

Retro accessoires

Accessoires zijn erg belangrijk in een slaapkamer. Bijvoorbeeld een klein nachtlampje of een leuke klok maken een babykamer af. De webshop van De Oude Speelkamer zit vol met retro artikelen waar je kunt kiezen tussen een groot aantal accessoires.

Bron: Lievekeet

nog meer: wooninspiratie