WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer raamdecoratie

Raamdecoratie in de babykamer kan zowel functioneel als decoratief zijn. Gordijnen en raamstickers hebben een duidelijke functie, maar staan ook mooi. Slingers of een mobiel voor het raam zijn vooral decoratief. Vind hieronder de leukste soorten babykamer raamdecoratie.

Babykamer raamdecoratie

Gordijnen voor de babykamer

Gordijnen voorkomen lichtinval in het kamertje. Maar daarnaast kleden ze de babykamer ook warm en knus aan. In het artikel over gordijnen voor de babykamer vind je tal van merken en webshop waar je heel goed terecht kan voor babykamer gordijnen.

Babykamer raamstickers

Een raamsticker zorgt ervoor dat er van buitenaf minder makkelijk de kamer ingekeken kan worden. Vooral als de babykamer aan de straatkant zit, is dit wel zo prettig. Bij Plakfolie Webshop vind je tal van soorten decoratieve raamfolie die inkijk voorkomen.

Decoratieve raamstickers voor kids

Je kunt raamstickers ook heel goed alleen als decoratie opplakken. Bij Bulbby vind je naamstickers is allerlei groottes, kleuren en vormen. Kies een sjabloon en een kleur en vul de naam van je baby in. Binnen enkele dagen ligt jouw gepersonaliseerde raamsticker op de mat. Erg leuk om op het raam te plakken na de geboorte van je kindje.

Statische raamstickers voor de babykamer vind je bij Lipdus. Deze stickers zijn eenvoudig te verwijderen en op een andere plek terug te plakken. Alle raamstickers zijn verkrijgbaar in negen verschillende kleuren.

Babykamer raamdecoratie wolkenmobiel

Wil je puur iets decoratiefs voor het raam hebben hangen, dan is de prachtige wolkenmobiel van 2cute2betrue perfect. Dit schattige wolkje is met de hand gehaakt. Onder de wolk hangen kleine pommetjes die door de wind of een kleine beweging gezellig heen en weer wiebelen. De mobiel hang je op aan het raamkozijn of aan de gordijnroede.

Bron: 2cute2betrue & Lipdus

nog meer: wooninspiratie