WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer poster

Is de babykamer helemaal af, maar ontbreekt er toch nog iets? Vul het lege plekje dan op met een leuke babykamer poster! Ga op zoek naar je favoriete babykamer poster bij onderstaande adresjes.babykamer poster

Vrolijke beestjes

Kenmerkend aan de meeste babykamer posters is dat ze iets schattigs hebben. Bijna onmisbaar te noemen op de posters zijn dieren. Deze twee kenmerken komen ook terug in de babykamer posters van Blikken en Blozen. Illustrator Simone Hulsker heeft een aantal posters met matte kleuren en een vintage look ontworpen. Ze heeft drie reeksen gemaakt, waaronder, jawel, de animal poster reeks. Hang bijvoorbeeld een poster aan de wand in de babykamer met een vrolijk vogeltje of een vosje.

Ontwerpen uit de hele wereld

Bij PSikhouvanjou vind je een poster met een beer en een meisje. Voor de poster zijn heldere en zonnige kleuren gebruikt. Dit maakt het een vrolijke poster voor de babykamer van een meisje.

Bekijk tijdens je zoektocht naar een originele, mooie babykamer poster ook eens het aanbod op Etsy. Daar vonden wij onder andere de ontwerpster van Galerie Anais. Zij heeft diverse kinderkamerkunst ontworpen. Voor de dieren zijn allerlei vrolijke patronen en dessins gebruikt.

Bron: Etsy, Galerie Anais

nog meer: wooninspiratie