WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer mintgroen

Het inrichten van de babykamer begint met het kiezen van de kleuren. Ga jij aan de slag met dé kleur van deze zomer? Fris, romantisch en toch stoer: deze zomer gaan we voor mintgroen. Jouw babykamer mintgroen?  Inspiratie vind je in dit artikel.

babykamer mintgroen

Mintgroene babykamer

Mintgroen is een ideale kleur voor de babykamer. Het kan zowel in een jongens- als meisjeskamer en zorgt voor een rustige sfeer omdat het iets kalms heeft. Zeker in combinatie met wit zorg je voor een frisse, trendy babykamer. Natuurlijk verf je niet alle muren in mintgroen, maar combineer de kleur met hout en natuurlijke stoffen en materialen. Voeg hier en daar een fel accent toe, bijvoorbeeld met het schilderij van Zulily.com met een olifantje en een vrolijke mintgroene ballon.

Meubels en accessoires

Een leuke lamp bij dit thema babykamer is de Kermit hanglamp in groen. De mintgroene babykamer kun je aankleden met veel leuke accessoires. Op IkenIk.nl vind je bijvoorbeeld een ledikantdeken in mintgroen met bijpassende mintgroene kussenhoes.

Babykamer mintgroen

De letterbak aan de wand die je op de afbeelding ziet, kun je kopen bij Wonen met lef. Deze kun je vullen met kleine speeltjes en fotolijstjes. Leg op de vloer nog een lekker zacht vloerkleedje neer. Hier kan je kindje op kruipen en spelen. Bijvoorbeeld het mintgroene vloerkleed van Saartje Prum.

Bron: Spark Living

nog meer: wooninspiratie