WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer meisje ideeën

Het wordt een meisje! Dan zijn ideeën voor een leuke meisjeskamer natuurlijk van harte welkom. Zoveel mensen zoveel smaken, daarom hebben we hieronder een aantal hele uiteenlopende stijlen en ideeën beschreven. 
Babykamer meisje ideeen

Zacht en snoezig

Een op en top meisjeskamer is natuurlijk roze. Om te zorgen dat het niet te zoet en kitsch wordt, kies je een mooie zachtroze kleur uit. Houd de meubels en basis wit, bijvoorbeeld met de romantische meubels van Coming Kids. En behang een muur met het snoezige behang van Eijffinger. Met rieten mandjes, textiel met bloemetjes en kant kleed je de kamer romantisch aan. Voor nog meer ideeën lees je het artikel romantische babykamer.

Om de kamer iets minder zoet te maken, voeg je steigerhouten elementen toe. Dit robuuste houtsoort zorgt voor een stoere uitstraling. Bij Kamer26 verkopen ze af en toe hele gave sloophouten muurdecoraties. Denk aan kapstokken, spiegels en naambordjes.

Paars met zilveren meisjeskamer

Een mooie kleurencombinatie voor in een meisjeskamer is paars met zilver. De basis van de kamer is wit met paarse en zilveren accessoires. Denk aan een zilveren muursticker, paarse gordijnen, paars linnengoed en een zilveren aankleedkussen. Een uitgebreide beschrijving van het toepassen van deze kleuren vind je in het artikel Babykamer paars/zilver.

Knallen met geel

Houd je nou helemaal niet van girly-kleurtjes als paars en roze, dan gooi je het over een compleet andere boeg. Op het moment is geel een hele trendy kleur voor in je interieur. Maak een muurtje in de babykamer geel of werk met gele vlakken of lijnen op de muur. Een andere muur verf je zand-beige. Met sloophouten muurdecoraties van Kamer 26 of babymeubels met steigerhouten look van Coming Kids krijg je een heel warm en knus kamertje.

Babykamer meisje ideeën

Tijdens het inrichten van de babykamer is het heel erg fijn om veel voorbeelden te bekijken. Zo zie je precies wat je wel maar ook absoluut niet mooi vindt. Kijk bij kinderkamers.

Bron: Coming Kids

nog meer: wooninspiratie