WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer LIFETIME

Kwalitatief hoge meubels, met een tijdloos en strak design voor een betaalbare prijs; dat zijn de babykamer producten van LIFETIME. En met de bijpassende, kleurrijke accessoires maak je er een heel vrolijk kamertje van.

Babykamer LIFETIMEBabykamer LIFETIME

Meubels babykamer LIFETIME

Ook jouw baby kan straks slapen in zijn of haar eigen LIFETIME ledikantje. Naast verschillende junior- en tienercollecties heeft LIFETIME ook een collectie voor de babykamer. In de babycollectie zitten twee bedden: een basisledikant en een hemelbed. Een groot voordeel is dat het ledikant omgetoverd kan worden tot een bankje. Staat erg leuk in de kinderkamer en ideaal voor het voorlezen van een verhaaltje voor het slapen gaan. Je hoeft het bed dus niet weg te doen als je kindje eruit gegroeid is!

Een bijpassende commode mag natuurlijk niet ontbreken. Met veel praktische opbergruimte voor alle rompertjes, luiers en billendoekjes.

Babykamer accessoires

Met de accessoires van LIFETIME kun je de hele babykamer aankleden. De mogelijke accessoires zijn een overtrekset, een bedrand, waskussen, voedingskussen en een vloerkleed. De producten zijn verkrijgbaar in drie designs: Cupcake, Airplane en Lavender Star. Dus zowel voor een jongenskamer als een kamer voor meisjes kun je met de LIFETIME babycollectie aan de slag. Uiteraard zijn al deze producten te combineren met andere LIFETIME producten.

Verkooppunten babycollectie

Informeer bij de LIFETIME dealers naar de producten uit de babykamercollectie. Een overzicht van alle dealers vind je bij LIFETIME verkooppunten.

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie