WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer kast

Een kast is een simpelweg onmisbaar in de babykamer. Een mooie babykamer kast uitzoeken die praktisch én bij de rest van de kamer past is dus een lastige klus. Om je een handje te helpen zochten wij een paar mooie kasten voor je uit!Babykamer kast

Mooie kinderkast

Een kast is een groot meubelstuk dat meteen de aandacht trekt. Je denkt dus wel drie keer na voordat je een kast aanschaft. Ook het grote aanbod op internet en in de winkels maakt de keuze niet makkelijk. Denk eerst goed na wat je precies wilt: een kleine of grote kast, wit gelakt of hout, planken of juist veel lades, etc.

Weet je nog niet goed wat je wilt? Kijk dan eens rond bij Babypark en Wehkamp. Door het zien van de velen kasten krijg je een beter beeld van jouw ideale kast voor de babykamer.

Grote linnenkast

Wanneer jouw kleintje een grote kamer krijgt, is er voldoende plek voor een grote linnenkast. Ik en Ik verkoopt prachtige kasten van Coming Kids en lief! lifestyle. De meeste kasten van deze merken hebben een groot hanggedeelte met onderin een paar praktische lades.

Ladekast voor de babykamer

Heb je juist weinig ruimte in de babykamer? Geen probleem! Ook voor kleine babykamers zijn genoeg leuke kasten te koop. In dit geval is het aan te raden om een lage (lade)kast te kopen, want door een hoge kast oogt de babykamer meteen een stuk kleiner. Als je liever veel planken in een babykamer kast hebt, is de kast van HK Living misschien wat voor jou.

Goedkope babykamer kast

Voor het inrichten van een babykamer moet je een flink geldbedrag uittrekken. Hier en daar een meevaller is dus mooi meegenomen. Bij Leen Bakker en Woonexpress verkopen ze betaalbare kledingkasten voor de babykamer. Meer tips voor als je weinig budget hebt vind je in het artikel over een goedkope babykamer.

Bron: Wehkamp

nog meer: wooninspiratie