WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer met grijs en roze

Bij het inrichten van een babykamer voor een meisje denk je al gauw aan roze. Maar alleen roze wordt vaak een beetje zoetsappig. Combineer oud roze of fuchsia met grijs en je krijgt een hele moderne grijs, roze babykamer.
Babykamer grijs rozeBabykamer grijs roze

Behang grijs roze

Wil je een roze babykamer met grijze accenten, of een grijze babykamer met roze accenten? Dat is bepalend voor de kleur van de muren. Tip: kies één of twee tinten roze uit voor de muren en accessoires, zo voorkom je dat het een bonte kermis wordt.

Wordt het een rustige babykamer met voornamelijk grijs en af en toe een roze accent, dan is het sloophoutbehang van Studio Ditte een hele goede optie. De grijze planken op het behang zorgen voor een authentieke en warme sfeer. Een muur met sloophout behang is heel mooi te combineren met een zachtroze geverfde muur.

Meubels voor de babykamer grijs roze

Bij Babypark verkopen ze een hele mooie, grijze babykamer meubelset. De babykamer Vittoria heeft een strak design en diepgrijze tinten. De set bestaat uit een linnenkast, ledikant en commode.

In een grijs roze babykamer hoeft niet meteen alles de kleur grijs of roze te hebben. Op de afbeelding bij dit artikel zie je dat grijs en roze heel mooi te combineren is met wit. Een voorbeeld van een witte meubelset is de Milano.

Babykamer textiel

Bij Ik en Ik kan je terecht voor textiel in de kleuren grijs en roze. Denk aan een roze commodeovertrek en een roze hoeslaken voor het wiegje. Daarop leg je natuurlijk een grijze wiegdeken van Koeka.

Accessoires roze en grijs

In allerlei verschillende webshops kom je de leukste accessoires tegen in de kleuren roze en/of grijs. Bij Villa Vrolijk kan je terecht voor schattige gebreide opbergmandjes in die kleuren.

Aan de muur wil je natuurlijk ook iets leuks. Wat dacht je van de posters van PSikhouvanjou. Lijstje erom en klaar ben je.

Bron: 1. Coming Kids 2. Babypark

nog meer: wooninspiratie