WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer gedichtjes

In een babykamer hoort een gedichtje. Of het nou klein in een lijstje zit of groot als sticker op de muur. Ga voor een oud versje welke jouw moeder of oma vroeger vertelde. Of neem een populair kinderliedje. Hieronder lees je op welke manieren je in de babykamer gedichtjes terug kan laten komen.
Babykamer gedichtjes

Muursticker gedichtje

De beste manier op een gedicht in de babykamer te krijgen is met een muursticker. Dit is eenvoudig op een gladde muur te bevestigen en heeft een super mooi resultaat. Je kunt kant en klare teksten kopen maar ook je eigen tekst als muursticker laten maken. Allerlei verkoopadressen voor tekststickers vind je in het artikel over Slaapkamer spreuken. Vaak kan je kiezen uit oneindig veel kleuren en formaten. Heb je een wand met een structuur in de babykamer? Laat dan een houten panel (MDF) op maat zagen bij de bouwmarkt. Schilder hem in een leuk kleurtje of geef hem dezelfde kleur als je muur. Op dit paneel plak je de muurstickers en daarna hang je hem op de juiste plek.

Poster met gedicht

Erg leuk zijn ook de posters met een kindergedicht er op. Bij Plint verkopen ze hele leuke! Originele gedichten met een grappige en kleurrijke illustratie. Leuk is bijvoorbeeld de versie van Dikkerdje Dap. De posters hebben een formaat van 80×60 cm. Een mooie lijst er omheen en ophangen in de babykamer!

Babykamer gedichtjes op meubels

Heb je er wel eens aan gedacht om een mooie spreuk of vers op de slaapkamer deur, kast of commode te schilderen? Je kunt zelf aan de slag gaan met sjablonen of stempels met acrylverf. Kies een mooi babykamer gedichtje uit, teken de letters op je meubel en schilder ze in. Erg origineel! Niet zo’n vaste hand? Plak dan tekststickers op je meubels.

Bron: Plint 

nog meer: wooninspiratie