WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer donkerblauw

Een kleine jongen op komst? Dan is blauw bij uitstek de kleur voor een babykamer. Zacht babyblauw, hemelsblauw of oceaanblauw: elke blauwtint creëert een andere sfeer. Wat dacht je van een babykamer donkerblauw? Een mooie kleur voor stoere jongens in wording!

babykamer donkerblauwBabykamer donkerblauw

In een babykamer donkerblauw is het belangrijk om eerst te bepalen welke wanden je wilt verven. Verf in een kleine kamer niet alle wanden, hierdoor wordt de ruimte kleiner. In de Histor verfwaaier vind je een groot aanbod aan donkerblauwe tinten.

Blauwe accenten

Een babykamer donkerblauw hoef niet te betekenen dat alleen de wanden een donkerblauw likje verf kunnen krijgen. Donkerblauwe meubelen in plaats van donkerblauwe muren is met een witte basis ook een mogelijkheid. Tweedehands meubels staan vaak te springen voor een tweede leven. Op Marktplaats vind je veel meubels zoals ledikanten en commodes die je voor een prikkie scoort en op kunt knappen naar eigen wens. Of kies voor donkerblauwe accenten als een ledikant dekbed, accessoires en speelse elementen als een vliegtuig vlaggenslinger.

Marinekamer

Donkerblauw leent zich uitstekend voor een marine sfeer in de babykamer. In combinatie met de kleur wit en marine accessoires heb je de zeevaart sfeer zo te pakken. Denk hierbij aan typische elementen als kussens met zeilboten en ankers, decoratie bootjes en reddingsboeien. Schip ahoy!

Bron beeld: Weedecor

nog meer: wooninspiratie