WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer Dikkie Dik

Dagdromen doen we allemaal bij ons favoriete tv-programma. Is jouw kind dol op de tekenfilms en boekjes van Dikkie Dik? Laat hem of haar dan weg dromen in een babykamer Dikkie Dik stijl. Lees dan snel verder!

Babykamer Dikkie Dik

Dikkie Dik behang

Om een slaapkamer om te toveren tot een babykamer Dikkie Dik, doorloop je een paar stappen. Een Babykamer Dikkie Dik begint natuurlijk met Dikkie Dik behang. Plak een behangrand van Dikkie Dik in het midden van de muur. Kies een basiskleur voor de muur en behang hier de behangrand overheen. Een behangrand van Dikkie Dik op het strand is te koop bij Simply Dutch.

Babykamer Dikkie Dik meubels

Bij een babykamer Dikkie Dik passen een Dikkie Dik kinderbed, commode en kast als geen ander. Dit maak je heel makkelijk zelf. Schaf een pot verf aan in oranje en verf daarmee de meubels. Om in Dikkie Dik stijl te blijven, maak je het bed af met een dekbedovertrek van de oranje kat. Deze koop je bij Personal Gifts.

En niet te vergeten: een voorleesboekje van Dikkie Dik voor het slapen gaan! Helemaal leuk is een voorleesboekje van Dikkie Dik met de naam van je kindje erin. Deze kun je bestellen bij Hema.

Top 10 Dikkie Dik accessoires

Of het nu gaat om een nachtlampje, knuffel, muziekdoosje of speelgoed, in een babykamer Dikkie Dik mag alles van Dikkie Dik zijn. Op zoek naar leuke accessoires? Bekijk hieronder onze top 10 Dikkie Dik accessoires uit de webshop van Dikkie Dik!

 

dikkie dik babykamer

1. Dikkie Dik Borduurpakket Meetlat – €27,50
2. Dikkie Dik Slofjes – €9,95
3. Dikkie Dik Knuffeldoek – €7,95
4. Dikkie Dik Borduurpakket 4 Lacht – €9,95
5. Dikkie Dik Baddoekje met 2 Waterspuiters – €9,95
6. Dikkie Dik Houten Boekensteun – €12,95
7. Dikkie Dik Puzzelfeest – €7,50
8. Dikkie Dik Early Learning – €15,99
9. Dikki Dik Opbergdoos Klein – €6,95
10. Dikkie Dik Rugzak – €29,95

Bron: Webshop Dikkie Dik

nog meer: wooninspiratie