WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer canvas

Een schilderijtje in de babykamer is een hele leuke wandversiering voor boven de commode of het ledikant. Online zijn er allerlei verschillende soorten babykamer canvas te koop. Met dieren, figuurtjes, poppetjes en zelfs gepersonaliseerd met je naam en geboortedatum van je kind.Babykamer canvas

Canvas voor de babykamer

Een stoer figuurtje, grappig diertje of een persoonlijk schilderijtje met naam – in de webshop van Schilderijenkinderkamer.nl vind je het allemaal. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden en variaties mogelijk. Bepaal je figuurtje, kies de achtergrond en ga wel of niet voor tekst. Binnen een week heb je de babykamer canvas in huis!

Ook bij Bibado kun je terecht voor kinderschilderijen. Hier is het mogelijk om de schilderijtjes te personaliseren, denk aan een geboorte schilderij met de naam en geboortedatum.

Geboortekaartje op canvas

Een geboortekaartje op canvas is een hele mooie herinnering aan de geboorte van jullie kindje. Hang hem op boven het ledikantje of de commode en je hebt een babykamer canvas met een hele persoonlijke tint. Bij Geboortekaartjes.nl kan jouw geboortekaartje op canvas laten drukken. Zelfs een twee- of drieluik is mogelijk.

Kinderkamer schilderijen

Online zijn er erg veel bijzondere schilderijen te vinden. Met de hand geschilderd, beplakt, geprint, je kunt het zo gek niet bedenken. In het artikel Schilderijen kinderkamer vind je allerlei verkoopadressen voor unieke kunst voor in de kinder- en babykamer.

Babykamer schilderij zelf maken

Ben je zelf creatief en wil je wel eens aan de slag met kwasten en verf? Maak dan zelf een schilderij voor in de babykamer. In het artikel Kinderschilderijen maken vind je inspiratie en tips voor het maken van een schilderij. Overweeg ook eens om een cursus te nemen. Zo raak je echt bekend met de verschillende schildertechnieken welke je thuis weer toe kunt passen.

Bron: lief! Lifestyle

nog meer: wooninspiratie