WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer Burberry

Burberry is een wereldberoemd modemerk. Het is bekend om zijn ruitjesmotieven en bruin/beige en grijze tinten. De stijl van Burberry is prima te vertalen naar een baby- of kinderkamer.

Burberry babykamer

Babykamer Burberry

Kinderkamer Burberry

Op de website van Burberry verkopen ze naast kleding ook woonartikelen. Alleen betaal je hier voor een kussen gerust vijfhonderd euro. Een beetje te veel van het goede. Koop dus geen echte Burberry artikelen, maar neem de kleuren en de stijl over. Niemand verwacht dat je duizenden euro’s aan de babykamer uitgeeft. Met de juiste (betaalbare) producten krijg je ook een heuse babykamer Burberry.

De Burberry kleuren

Het merk Burberry heeft een duidelijk kleurenpalet. De hoofdkleuren zijn: bruintinten, grijstinten, zwart, wit en beige/camel. Vaak gecombineerd met knal- of donkerrood. Je kunt al deze kleuren toepassen of een selectie er van. Kies bijvoorbeeld grijs of camel als basis. En leef je uit met geruite stoffen en behang waar enkele overige kleuren in verwerkt zijn.

Stof Burberry

De stoffen in de babykamer Burberry moeten een schotse ruit bevatten. Dat is het kenmerk van de modelijn. Van mooie stoffen laat je door iemand of door jezelf gordijnen of een ledikantlaken/dekbedovertrek maken. Burberry-stof vind je onder andere bij Stoffen.net. Heb je nog stof over? Maak dan leuke kussenhoesjes voor op bed of voor in een schommelstoel of fauteuil. Of een grappig ­memobord.

Vul de kamer niet helemaal met ruitjes, want daar word je horendol van. Combineer de schotse ruit met effen stoffen in een bijpassende kleur.

Burberry behang

Je kunt er voor kiezen om een muur in de slaapkamer een mooie kleur te geven. Verf de muur in zijn geheel bruin, grijs of donkerrood. Of kies voor een paar banen. Behang kan ook het gewenste Burberry effect geven. Helaas is er geen behang te koop met een exacte Buberryprint. Maar onderstaande behangsoorten zetten wel de juiste stijl neer.

Bron: Babypark

nog meer: wooninspiratie