WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ideeën om de babykamer te behangen

Met een mooi behang maak je van de babykamer een knus plekje. Een print, grappige figuren of een ton sur ton motief. Behang is tegenwoordig weer helemaal trendy, en het aanbod is reuze.Babykamer behang

Babykamer behang ideeën

Als eerste moet je bedenken of je een drukke print leuk vindt of dat je de babykamer rustig wilt houden. Houd je de basis van meubels simpel en effen, dan is één opvallende wand erg leuk. Maar als je al druk in de weer bent met accessoires en prints, kan je beter voor een rustig behangetje gaan.

Babykamer behang print

Het mooiste behang met verschillende motieven vind je bij Eijffinger. Hier zit zeker een behangsoort bij die past bij jouw babykamer. Met vogels, rondjes, kant, barokprint of mooie grafische vormen. Veel motieven zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook bij Ik en Ik is de behangcollectie erg uitgebreid. Tip: combineer meerdere behangsoorten uit dezelfde collectie. Bijvoorbeeld door verschillende banen te maken. Deze passen door de stijl en kleuren vaak mooi bij elkaar.

Thema behang

Wil je een opvallende muur met grappige figuren? Dan moet je echt eens bij Studio Ditte kijken. Daar verkopen ze kinderkamerbehang met vogelhuisjes, auto’s, poëzieplaatjes en schoteltjes. Maar ook een exemplaar met grappige robots.

Ton sur ton babykamer behang

Zijn al die opvallende prints jou te druk? Kies dan een mooi ton sur ton behang uit. De basis is erg rustig, het behang bestaat uit twee tinten van een zelfde kleur die mooie patronen vormen. Bijvoorbeeld zilver op grijs. Of mooi wit met parelmoer. Maar je kunt ook voor twee tinten gaan van een fellere kleur. Bij Kleur mijn Interieur verkopen ze allerlei verschillende tot sur ton behangetjes.

Babykamer ideeën muur

Naast behang zijn er veel meer leuke ideeën voor de muren in de babykamer. Denk aan een muurschildering, muursticker of leuke muurdecoraties. Voor inspiratie lees je het artikel Babykamer ideeën muur.

Bron: 1. Studio Ditte – 2. Repro

nog meer: wooninspiratie