WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Babykamer Alaska

Je bent tijdens je zwangerschap al druk genoeg met geregel. Waarom dan nog moeilijk doen met het uitzoeken van meubels? Een complete babykamer is de oplossing. Een prachtige meubelserie van Babypark is de babykamer Alaska. De perfecte, strakke basis voor de babykamer.

Babykamer Alaska

Complete babykamer Alaska

De meubelserie Alaska is een lust voor het oog. Het mooie materiaal is hoogglans wit en heeft strakke vormen. Echt een design babykamer. In één set zitten een ledikant, een commode, linnenkast en een wandrek. Deze meubelset is voor iedereen die van modern houdt. En het fijne is, hij past in zowel een jongens- als meisjeskamer. Handig!

Kinderkamer Alaska

Van dezelfde meubelserie bestaat er ook een kinderkamer. De tienerkamer Alaska is hoogglans wit en heeft dezelfde strakke vormen als de babykamer. Het bestaat uit een ledikant, linnenkast, nachtkastje en bureau. Een kinderkamer die perfect in deze tijd past.

Box Alaska wit hoogglans

Wil je de stijl van de babykamer ook in de woonkamer doorvoeren? Dan ga je voor de box Alaska. De box Alaska is verkrijgbaar in wit hoogglans, wit mat en hoogglans zwart. Een echte eyecatcher in je interieur. Onder de box zit een grote lade voor het opbergen voor knuffels en speelgoed. De box Alaska wit hoogglans past perfect bij de overige meubels uit de Alaska serie.

Bron: Babypark

nog meer: wooninspiratie