WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Avonturenbed My Hangout

Kinderbedden worden steeds leuker – neem nou dit exemplaar. Een plek om te slapen, te spelen en plezier te maken. Dit avonturenbed is van het Deense merk LIFETIME. Boven in de hut is ruimte om verstoppertje te spelen en boekjes te lezen, onderin kun je lekker slapen.avonturenbed My Hangout

avonturenbed My Hangout

Je eigen chillplek

Kinderen doen niets liever dan na schooltijd chillen. Hoe leuk is het dan om dat in je eigen ‘hangout’ te doen. Een fijne plek in de slaapkamer om gezellig met vriendjes te gamen en met vriendinnen te giebelen. Het avonturenbed My Hangout leent hier zich uitermate voor. Dus school uit, schooltas in de hoek en relaxen! Het bed is al beschikbaar voor de allerkleinsten. Met een vouwmatrasje en een bedverkleiner ontstaat er een peuterbed. Wordt je kind na een aantal jaar weer te oud voor de speelhut, haal dan het dak eraf zodat er een stapelbed ontstaat.

Avonturenbed My Hangout

Het bed bestaat uit een laag ledikant met daarboven een opbouw van een speelhut. Met een trappetje kun je binnendoor of buitenom naar boven. Door het dakkapelletje in de hangout wordt het een echt huisje. Het bed is gemaakt van massief houten planken in verschillende grijs en natureltinten. Hierdoor krijgt het een speels uiterlijk en lijkt het net een bed van oud sloophout. Leg een dun matras, een kleed of een stapel kussens in het speelhuisje zodat de kinderen lekker kunnen zitten. Met een nachtlampje erbij is het de ultieme plek om een boekje te lezen voor het slapengaan.

Nieuwe collectie LIFETIME Kidsrooms

Het avonturenbed My Hangout is een bed uit de nieuwe collectie van LIFETIME. Deze collectie zit boordevol nieuwe themabedden voor je zoon of dochter. Ga jij voor de ‘My hangout’? Of toch voor het ‘Knight’ ridderbed of sprookjeskasteel ‘Little Princess’? Dol op vlinders? Dan is de Butterfly Love misschien jouw favoriet. Bekijk de nieuwe collectie in de LIFETIME brochure 2014/2015. Blijf op de hoogte van alle nieuwe producten en acties van LIFETIME door ze te volgen op Facebook en Twitter.

Verkooppunten My Hangout

Het merk LIFETIME heeft veel verkooppunten in Nederland en daarbuiten. Zowel online als offline. Bekijk alle verkooppunten in de LIFETIME Shop Locator.

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie