WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Army tienerkamer

Jongens en dan voornamelijk tieners willen vaak maar een ding: een stoere kamer. Camouflagenetten en legerkisten. Lang leve de legerprint.Army Tienerkamer

Camouflage muren

Een stoere kamer heeft ook muren in een stoere kleur. Bijvoorbeeld groen. Maar het kan ook met behang. Kleur mijn Interieur en Behangwereld verkopen allerlei soorten behang. Van bruine camouflage print tot een print die eruit ziet als of er veel paintball tegen is gespeeld. Ook gaaf: behang met een print van een bos. Ben je op zoek naar sloophout behang, dan slaag je zeker bij Studio Ditte of Piet Hein Eek.

Hoogslaper

Neem voor een army-kamer meubels van ruw materiaal zoals steigerhout. En wat denk je van een hoogslaper, zodat kids daaronder nog een tent kunnen maken. Of een boomhut als bed, bijvoorbeeld van LifeTime.

Dekbed

Slapen doe je onder een camouflageprint dekbedovertrek. Kidslab heeft hele leuke, te koop bij onder andere Kidzsupplies. En ook Taftan heeft dekbedovertrekken, te koop bij Hoplakee. Bij Moekies bedrukken ze een dekbedovertrek met camouflageprint van Cottonbaby met de tekst die jij wilt. Uiteraard met een Army-lettertype.

Camouflage netten

Ter decoratie span je boven het bed of aan de muur een groot camouflagenet. Ook leuk om tenten mee te bouwen. Camouflagenetten vind je bij een dumpwinkel of bij Camouflagenet.

Lockerkast

Kleding opbergen doe je niet in een gewone kast, maar in lockers. Te koop bij kringloopwinkels als je mazzel hebt. Anders heeft Spoor 38 in Soest er altijd wel een paar staan.

Opbergers

Koop grote legerkisten om spullen in te bewaren. Te koop bij een legerdump. Benieuwd waar er een bij jou in de buurt zit? Kijk op Dump.startpagina. Ook leuk is een rubberen of stalen mand van Klein en Fijn met opdruk ‘zooi’.

Zitten

Vul een plunjezak met piepschuim korrels (te koop op de markt) en naai de zak stevig dicht. Een beetje fatboy-idee maar dan anders. Toch liever een echte fatboy in passende print? Ga naar Fatboy voor een zitzak Junior in legerprint (of kies uit een van de effen kleuren).

Bron: vtwonen | Fotografie Brigitte Kroone

nog meer: wooninspiratie