WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ajax gordijnen

Ben je op zoek naar Ajax gordijnen voor de kamer van je zoon of dochter? Dan heb je vast te maken met een grote fan. Wij geven je tips en inspiratie om de Ajax kamer tot in de puntjes compleet te maken.

gordijnen

gordijnen

Gordijnen Ajax

Standaard Ajax gordijnen zijn helaas erg moeilijk te vinden. Als je mazzel hebt, kun je ze via Marktplaats scoren. Lukt dit niet? Dan gebruiken we gewoon een beetje creativiteit. Dat betekent dus zelf aan de slag! Voor de Ajax gordijnen zijn natuurlijk de kleuren rood en wit noodzakelijk. Je kunt ook voor de linkerkant van het raam een rood gordijn en voor de rechterkant van het raam een wit gordijn hangen. Deze gordijnstoffen kun je op de markt vinden.

Voetbalgordijnen

Lees voor inspiratie voor gordijnen in een voetbalkamer eens het artikel Voetbal gordijnen. Daar vind je allerlei adresjes waar je terecht kunt voor voetbalgordijnen. Een levensgrote voetbal voor de ramen is natuurlijk een leuk alternatief voor de Ajax gordijnen! Verf de muren rood en wit en de basis voor de Ajax kamer is gelegd. Je kunt de kamer vervolgens aankleden met Ajax accessoires.

 

Bron: Shop4fans

nog meer: wooninspiratie