WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ajax behang voor de kinderkamer

Voor de echte Ajaxsupporter maak je natuurlijk een heuse Ajax-kinderkamer. Met een bijpassend dekbedovertrek, supportersvlag en natuurlijk Ajax-muren. Dat krijg je voor elkaar met een likje verf en Ajax behang. 
Ajax behang

Ajax behang

Een behangsoort met het logo van Ajax is heel moeilijk te vinden. Neem daarom als basis een bijpassend behang, zoals deze rood/wit gestreepte van Behangwereld. Beplak een volledige muur met dit behang en plak daar een behangrand met Ajax-logo’s van De Behangsite op. Zo wordt het een echte Ajax kamer. Een andere optie is door de onderkant van de muur Ajax-rood te verven. De bovenkant laat je wit en op de rand plak je de behangrand.

Kleur je eigen Ajax behang

Bij Droomdecoraties verkopen ze een hele originele behangposter. Door deze voetbalposter lijkt het net of je zoon of dochter in het voetbalstation naar een wedstrijd zit te kijken. En het allerleukste: de spelers op het veld hebben witte shirts aan, welke jouw kind met stift of potlood in de gewenste kleur kan tekenen. De winnende ploeg draagt dan uiteraard een rood-wit shirt!

Bron: Ajax

nog meer: wooninspiratie