WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win persoonlijk keukenstylingadvies

Maar liefst 20% van de vrouwen in Nederland heeft spijt van de keuze van aangeschafte keukenapparatuur. Met name de kookplaat en de oven zorgen voor spijt.* Wil jij dat voorkomen? Doe de test en kom erachter welke keukenapparatuur bij jou past! (in samenwerking met inspiratiehuis 20|20)

Spijt bij aanschaf keukenapparatuur

Het schoonmaken van de kookplaat en oven wordt vaak als reden van de spijt genoemd. Bij de kookplaat is de afstand tussen de kookpitten vaak niet toereikend. Men denkt 41% van het totale keukenbudget uit te geven aan (inbouw)apparatuur. Bijna 3 op de 4 vrouwen kan niet meer zonder vaatwasser in de keuken (74%). Gevolgd door de heteluchtoven (60%) en magnetron (57%). Bij het aanschaffen van de apparatuur gaat een kwart van de vrouwen volledig op haar gevoel af.

Het aanschaffen van een keuken is niet voor iedereen een leuke klus: 10% van de vrouwen die eerder een keuken heeft aangeschaft, omschrijft dat als een onprettige ervaring. De grootste boosdoener: opdringerige verkopers.*

Doe de test!

Om mensen te helpen bij het maken van toekomstige keuzes, hebben we in samenwerking met inspiratiehuis 20I20 een test ontwikkeld die helpt bij het kiezen van keukenapparatuur: ‘Welke keukenapparatuur past bij jou?‘ Doe je voor 31 augustus 2018 deze test? Dan maak je kans op een persoonlijk keukenstylingadvies van een vtwonen stylist. De test en veel meer over keukens staat op het vernieuwde platform vtwonen.nl/keuken.

* Resultaten uit onderzoek uitgevoerd door hettestpanel.nl onder ruim 1400 vrouwen.

Bron: in samenwerking met inspiratiehuis 20|20

nog meer: wooninspiratie