WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3 unieke keukens waar wij verliefd op zijn

Met een knipoog, een tikkeltje eigenwijs, met gekke kleuren en gewoon net even anders dan anders. Laat je inspireren door deze unieke keukens!

Kloppend hart van het huis

De keuken is een van onze favoriete plekken in huis. Het is de perfecte plek om de dag te beginnen, de dag door te spreken en de dag te eindigen met een liefdevol bereidde maaltijd. Kortom: we brengen er nogal wat tijd door. Dus mag het kloppende hart van het huis opvallen en gezien worden. Daarom gingen we op zoek naar onze 3 favoriete keuken die anders dan anders zijn. Het juiste recept voor een unieke keuken? Durf te spelen verschillende kleuren, materialen en gekke accessoires. Maak het persoonlijk!

Is het een keuken of museum?

Deze bijzondere keuken is onderdeel van een voormalige garage in Den Bosch. De wand, die de keuken en hal van elkaar scheidt, is maar liefst 21 meter lang. De indeling van de wand, met soms een kastje dan weer glas of transparant, komt van Piet Hein Eek. Onze woontip: zet alles wat je mooi vindt bij en naast elkaar. Let niet op stijlen of gelikt combinaties, maar kies met je hart.

Zelf bedacht én samengesteld

In deze zelf samengestelde keuken van Anouk en Mark uit Alkmaar komt iedereen samen. Dat is dan ook de reden geweest waarom Anouk gekozen heeft om de keuken een restaurant-look te geven met een rvs-aanrecht en open bergruimte eronder. Tijdens kooksessies doet het keukenblok, met mooie boeren tegeltjes, dienst als aanschuifplek voor de kinderen. Zo is altijd gezellig.

Kleurrijk kookfeestje

Wat een stoere en tegelijkertijd warme keuken bij Erika thuis. De roze kleur geeft de keuken een serene, maar toch spannende en originele uitstraling. Het is de perfecte combinatie met de donkergroene kasten en de koperen accessoires. Durf jij?

Ontdek jouw keukenstijl

Industrieel, Scandinavisch of misschien ook wel eclectisch; ben je benieuwd wat jouw keukenstijl is? Doe de test en ontdek het in 12 vragen! Meer keukeninspiratie vind je hier.

Bron: 1. vtwonen juni 2014 | Fotografie Jean-Marc Wullschleger/Living Agency | Styling Studio Boot, 2. vtwonen 08-2018 | Fotografie Margriet Hoekstra | Styling Barbara Natzijl, 3. vtwonen 08-2018 | Fotografie Jeltje Janmaat | Styling Erika Vocking


nog meer: wooninspiratie