WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Steel de show met servies van Catchii Homeware

Met de lente in aantocht is het de hoogste tijd om dit fijne seizoen ook in huis te halen. En dat voeren we graag door tot in de details, zoals met het vrolijke servies van Catchii. Alleen al van de collectienaam ‘Cherry Blossom & Lucky Cranes’  worden wij blij. En je gasten vast ook!catchii servies
catchii servies
catchii servies

Catchii Homeware

Catchii Homeware is een jong serviesmerk dat is opgericht in 2013. Het bijzondere servies herken je aan de verfijnde en kleurrijke handbeschilderde illustraties van ontwerpster Femke Zwaan. Haar stijl is kleurrijk, levendig en elegant. Eén ding is zeker, met de kleine kunstwerken van Catchii op tafel zal een lunch of diner nog feestelijker worden.

Japanse traditie

Inspiratie voor het serviesmerk komt uit alle delen van de wereld, net waar het Catchii blaadje neerstrijkt. Voor de nieuwe collectie ‘Cherry Blossom & Lucky Cranes’ heeft Femke zich laten inspireren door de ‘Hanami’. Een Japanse traditie waarbij Japanners de jaarlijkse bloei van de kersenbloesem vieren. De kersenbloesem symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol overgave van moet genieten. De Japanse kraanvogel brengt geluk en staat symbool voor een lang leven. In Japan leeft men dichtbij de natuur en heeft men er eerbied voor. Daarom vieren ze jaarlijks de bloei van de kersenbloesem. Familie en vrienden komen dan samen onder de kersenbloesem waar ze eten, drinken, zingen, en praten tot laat in de avond. Waar wacht je nog op? Bel vrienden en familie op voor je eigen etentje mét servies van Catchii.

Wist je dat we dit mooie servies ook in onze shop verkopen? Bekijk de collectie.

nog meer: wooninspiratie