vtwonen

Servies van Catchii Homeware

Nodig je graag gasten uit om bij je thuis te komen eten? Dan is er tijdens zo’n gezellig samenzijn, naast een heerlijke maaltijd, vaak ook een hoofdrol weggelegd voor je allermooiste servies. En mooi servies kun je nooit genoeg hebben.

catchii


></p>
<a name=

Catchii Homeware

Catchii Homeware is een jong serviesmerk, opgericht in 2013. Het bijzondere servies herken je aan de verfijnde en kleurrijke handbeschilderde illustraties van ontwerpster Femke Zwaan. Haar stijl is kleurrijk, levendig en elegant. Eén ding is zeker, met de kleine kunstwerken van Catchii op tafel zal een lunch of diner nog feestelijker worden.

Inspiratie voor het serviesmerk komt uit alle delen van de wereld, net waar het catchii blaadje neerstrijkt. Voor de nieuwe collectie ‘South African Garden’ heeft Femke zich laten inspireren door de schoonheid en charme van de weelderige tuinen met hun flora en fauna van de Garden Route in Zuid-Afrika. De collectie bestaat uit borden, kommen, mokken en diverse schalen met illustraties van vlinders, overvliegende vogels, pauwen, veren en bladeren.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Maureen Hoffman op 23 december 2014 om 22:37

Ja jammer dat het niet volledig reageert.

>

vtwonen op 24 december 2014 om 08:47

Hi Maureen, stuur je gegevens in een mailtje naar ons en dan kunnen wij het nog een keer voor je proberen!

>

antoinette op 9 december 2014 om 20:17

Prachtig servies

>

Emma op 9 december 2014 om 18:28

jammer, de invulvelden werken niet.

>

vtwonen op 10 december 2014 om 08:21

Hi Emma, wij hebben het als test ook een keer geprobeerd en dat gaat gewoon goed. Misschien kan je het nog een keer proberen?

>

Sigrid op 9 december 2014 om 12:56

Wat een persoonlijk servies. Mooi hoe de lijn ontstaan is en helemaal leuk dat de kinderen van net zulk mooi servies kunnen eten als papa en mama! Ik duim maar wens ook iedereen succes :)

Shop suggesties

Inspiratie suggesties