vtwonen

Onze favorieten voor op tafel

Iedere maaltijd is anders, dus waarom zou je niet variëren met je tafelsetting?  Pastel, blauw, wit: combineren kan altijd! Wij zetten een paar van onze favorieten van Iittala op een rijtje. (promotie)

Blauw is het nieuwe wit

Het vraagt om een beetje lef, maar dan heb je ook wat. Blauw servies doet iets met je humeur! Zachtblauw, groenblauw, lavendelblauw… het mag allemaal. Combineer met turquoise, of met naturel-tinten voor een rustige uitstraling.

Favorieten servies Iittala blauw

Dream on met pastel

Je kunt het zo gek niet bedenken. Combineer poederig getinte borden, schalen, glazen, kaarsen en bloemen voor een dromerig diner. Lekker makkelijk: pastelkleuren passen altijd goed bij je witte servies. Het is bijna zonde om deze borden en kommen te vullen met lekkernijen.

Favorieten servies Iittala pastel

Bron: in samenwerking met Iittala

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

C. B. Kazemier op 15 juni 2015 om 16:27

Dag VT-wonen,

Ik zou wel in willen gaan op de Ittala-aanbieding, maar zie op de website niet hoe.
Gaarne uw advies,
h.g.
Carla

>

vtwonen op 23 juni 2015 om 10:00

Beste C.B, via de https://www.iittala.com/nl/nl/styleswiper" target="_blank" rel="nofollow">Iittala style swiper kun je je bord uploaden en kom je uiteindelijk uit op de actiepagina waar je je persoonlijke offerte krijgt. Tevens tref je op deze pagina informatie over de deelnemende verkooppunten (zowel online als fysieke winkels). Vanzelfsprekend geldt de actie in al onze eigen winkels en bij de Shop-in-Shops bij de Bijenkorf filialen. Bij overige vragen kun je altijd contact opnemen met de afdeling customer service van Iittala via 0162 488188. Hartelijke groet, vtwonen

>

vtwonen op 16 juni 2015 om 09:34

Beste C.B. Ik ga het voor je navragen en kom er z.s.m. op terug! Hartelijke groet, vtwonen

Shop suggesties

Inspiratie suggesties