WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Koffieliefhebbers opgelet: win een koffieworkshop

We maken er geen geheim van; koffie maakt ons blij! Herkenbaar? Dan word jij, net als wij, vast heel enthousiast van de koffieworkshop die we vandaag weg mogen geven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het formulier hieronder invullen. Onder het genot van een kopje koffie natuurlijk! (in samenwerking met inspiratiehuis 20|20)

Barista in wording!

Nu wil je vast weten wát je dan precies gaat doen. Tijdens deze twee uur durende workshop vertelt een professionele barista je alles over de oorsprong van koffie. Hij vertelt hoe verschillende koffiebonen worden verbouwd, welke koffiemelanges of cuvees er zijn en welke invloed de maling van de bonen heeft op het aroma van je koffie. Daarna volgt een tasting, waarin je verschillende koffiesoorten gaat proeven en leert herkennen. Natuurlijk leer je ook hoe je de perfecte espresso of cappuccino thuis kunt bereiden. Tenslotte ga je tijdens de workshop aan de slag als echte barista, en leer je figuren te maken in je cappuccino (oftewel: latte art). Zo ga je nóg meer genieten van de koffie die je in eigen keuken zet.

Waar, o waar?

Je gaat de workshop volgen in inspiratiehuis 20|20. Met een uitgebreide collectie keukenapparaten van Bosch, Siemens, Gaggenau en NEFF is het dé plek waar je moet zijn als het gaat om innovaties op kookgebied en foodtrends. En met de professionele kennis van espresso volautomaten, zijn alle ingrediënten voor een fijne en leerzame middag aanwezig.

We geven twee keer een workshop voor twee personen weg. Vul onderstaand formulier in om mee te doen. De actie loopt t/m 9 november 2018. Lees hier de spelvoorwaarden.

[r]form-1069[/r]

Bron: in samenwerking met inspiratiehuis 20|20

nog meer: wooninspiratie