Kleur in de keuken

Koos men voorheen vaak voor veilig wit, zwart of houtkleurige frontjes, tegenwoordig zie je steeds meer kleur in de keuken. Mensen durven ook verder te denken dan alleen te spelen met kleur. De laatste trend in de keuken is dessinering. Maar dan niet de wandtegels beplakken met stickers, maar een echt dessin op het keukenkastje of aanrechtblad.

Kleur in de keuken

Opvallend is dat er steeds vaker gekozen wordt voor felgekleurde keukenapparatuur. RVS zal altijd blijven, maar verschuift op het moment wel naar de achtergrond. Denk bij gekleurde apparatuur bijvoorbeeld aan een lichtblauwekoelkast (bv van SMEG), een kanarie gele wasmachine of een groene oven. Qua kleur mag alles in de keuken! Denk hierbij ook aan keukenaccessoires in knalkleuren. Ik heb zelf een lichtblauwe koelkast en een vrolijke behangetje in de keuken.

Welke kleuren zijn er in jouw keuken te vinden? We zijn erg benieuwd! Upload hier foto’s van jouw eigen keuken.

nog meer: inspiratie

Reacties:

Anoniem op 25 oktober 2010 om 19:32

een keukenblad is de constante factor in kleuren in de keuken, deze zijn in meer kleuren te krijgen dan men denkt….. hier is een mooie site waar je online verschillende bladen kan zien http://www.natuursteen-blad.nl

Anoniem op 16 december 2010 om 21:05

Graag zou ik in als hopeloos keuken prinses kleur advies willen hebben voor mijn keuken. De perenkleurige kasjes met zwart granietblad zijn opzich goed.
Mijn man is een donker muis grijze matte tegel aan het leggen. Opeens lijkt de balans uit de keuken door de lichte muren.
De keuken ligt op het Noorden en ik weet niet wat de keuken “warm “laat lijken. Kunt u me misschien een kleuradvies geven?Heel hartelijk bedankt!
Lennie