WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Extra opbergruimte in de keuken? De keukentrolley!

De keukentrolley biedt uitkomst in je keuken: om eten op te bereiden, of spullen uit de keukenkasten op weg te bergen. 

keukentrolley

Keukentrolley

Je kunt op een keukentrolley veel zaken kwijt, maar het is natuurlijk ook gewoon een leuke toevoeging in de keuken. Het houten blad is ideaal om op te snijden of te hakken. Door er hendels aan te bevestigen, til je het blad eenvoudig op om naar de pan te brengen. Je kunt het ook gebruiken als dienblad. De extra stang onder het blad is een handige plek om bijvoorbeeld een theedoek overheen te hangen. De combinatie van hout en staal geeft een onmiskenbaar stoer effect.

Inspiratie

Maak de keukentrolley in de keuken leuk om naar te kijken door er een collage aan foto’s bij te hangen als hij tegen de muur staat. Je kunt bijvoorbeeld met zwart masking tape een verzameling aan mooie beelden opgehangen. Kijk maar eens bij deze zwarte keukentrolley.

Trolley in werkruimte

Werk je veel thuis en heb je in huis een werkplek of kantoor? Dan is een trolley ook erg handig. Een trolley in je kantoor verplaats je gemakkelijk, helemaal als je een mobiele werkplek hebt is het een uitkomst. Dan loopt alles gegarandeerd op rolletjes. Een kleine trolley is handig onder het bureau voor kleine kantoorspullen, maar ook in de keuken voor al die losse kookhulpjes die anders maar rondslingeren.

Een trolley kopen kan bij viavtwonen.
Bron: vtwonen mei 2010 | Fotografie Paul Grootes | Styling Judith Dekker | Realisatie Jakob Nijssen

nog meer: wooninspiratie