WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bij dit koffieapparaat komen design en goede koffie samen

Omdat we in ons drukke leven het liefst voor gemak gaan, zijn de meeste keukens tegenwoordig voorzien van hi-tech koffieapparaten. Ga jij voor inbouw, vrijstaand, een zelfreinigend exemplaar of vind je het vooral belangrijk dat je ook thuis kunt genieten van een authentieke Italiaanse vakantie-cappu? (in samenwerking met Siemens)

Siemens koffie

Wie aan thuis-koffie denkt, maakt al gauw associaties met een slappe bak. Maar dat beeld is al lang verleden tijd. De meeste espresso volautomaten staan garant voor een perfecte cremalaag en heerlijk luchtig melkschuim. Om boon voor boon het beste uit je koffie te halen, kies je zelf je favoriete soort. En ook of je daarmee een latte macchiato, café crème of cappuccino maakt.

Nooit meer schoonmaken

Een van de redenen waarom hippe, sfeervol gestylde koffietentjes favoriet blijven, is de kundigheid van de barista. Niet alleen bij het creëren van een kunstwerk op je schuimlaagje. Maar ook door de behendigheid waarmee hij of zij na elk kopje het apparaat schoon stoomt, afneemt met een doekje en de koffie wegtikt in een laatje. Alsof het niets is. Maar zelfs dat is geen reden meer om de deur uit te gaan. Want de Siemens autoMilk Clean heeft een volautomatische stoomreiniging. Geen werk, geen melkresten. En gegarandeerd weer een topsmaak voor het volgende bakje.

Werelds kopje

Ook thuis koffie drinken met een groepje vrienden kost geen enkele moeite. Koffie zetten klinkt namelijk als muziek in de oren met de coffeePlaylist. Hiermee kun je het apparaat programmeren om verschillende koffies na elkaar te bereiden. En net zoals Spotify muziek uit de hele wereld naar je woonkamer brengt, kun je dat ook met koffiespecialiteiten van over de hele wereld. Het enige wat je nodig hebt is coffeeWorld in de Home Connect App. Daarmee bedien je je EQ.9 espresso volautomaat vanaf je tablet of telefoon, terwijl jij vrolijk verder kletst vanaf de bank. Oké, oké… iemand moet wél nog even de cheesecake aansnijden.

BSH espresso Siemens

Thuis genieten van een authentieke

Italiaanse vakantie-cappu

Voor het oog of het gemak?

Met al deze opties, is er eigenlijk nog maar één luxe probleem dat overblijft: kies je een inbouwapparaat of ga je voor een vrijstaande variant? Kies je voor vrijstaand dan heeft het oog ook wat, maar lever je wel een stukje aanrechtblad in. Ga je voor inbouw dan kun je zelf de meest ideale positie kiezen, maar lever je ook een stukje ruimte in waar je anders bijvoorbeeld een tweede oven zou kunnen plaatsen.

Zelf proberen

Luxe dilemma’s dus! Denk er over na onder het genot van een kopje koffie! Of kom dat zelf zetten in de Siemens showroom in inspiratiehuis 20|20 en ervaar aan den lijve welke optie het beste bij jou past.


Bron: in samenwerking met Siemens


nog meer: wooninspiratie