WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De perfecte buitenkeuken van beton

Buitenkeuken Wwoo op de foto is een ontwerp van Piet-Jan van den Kommer. Kenmerkend voor de keukens zijn de pure en natuurlijke materialen waarmee hij werkt, zoals hout, leer, staal en in dit geval vooral beton.

Buitenkeuken Wwoo

Deze onverwoestbare en nagenoeg onderhoudsvrije keuken is opgebouwd uit losse betonnen elementen, waardoor de keuken helemaal naar eigen wens kan worden samengesteld. Het blad heeft een uitsparing voor de barbecue, een belangrijk element in deze stoere buitenkeuken. Iemand nog een worst of een gepofte aardappel?

De barbecue ‘Big green Egg’, de rvs wasbak, de houten buitenvloer en de rvs vuurbak zijn alle vier ook verkrijgbaar bij Wwoo. De verschillende emmers en bakken zijn van Combitex.

Simpele buitenkeuken

Wil je graag buiten kunnen koken, maar wel letten op het budget? Maak dan een geïmproviseerde buitenkeuken met een gasbrander, wat potten en pannen en bestek, dat is alles wat je nodig hebt. Het kost je niets en je kunt toch op die warme zomeravond heerlijk buiten koken. Bekijk hier de simpele buitenkeuken.

Buitenkeuken maken

Zó gezaagd: een prachtige buitenkeuken! Maak deze compacte buitenkeuken zelf. Je kunt hem in één greep verplaatsen en hij heeft opbergruimte voor je theedoek, je kruidenpotjes en je kookgerei. En je kunt hem zelf maken! Hier lees je het zelfmaakplan.

Bron: vtwonen mei 2012 | Fotografie Tjitske van Leeuwen | Styling Fietje Bruijn

nog meer: wooninspiratie