WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kerstdecoratie onder de stolp

Daar is ‘ie weer: de stolp! Een echte musthave met de Kerst, want dit accessoire is namelijk een prachtige etalage voor kleine kersttafereeltjes. Zo maak je eenvoudig zelf leuke kerstdecoraties van je mooiste kerstaccessoires. Laat je stolp lichtgeven met lichtjes, of tover een mini Winter Wonderland onder de glazen bol. Kerstdecoratie onder de stolp? Zeker doen!

Mini Winter Wonderland

Door het glazen omhulsel krijgt alles wat je onder de stolp legt een bijzondere uitstraling. Met miniaturen van herten, kerstbomen, dennenappels en andere vondsten uit het bos creëer je winterse scènes. Strooi er een beetje nepsneeuw bij voor een witte Kerst. Ook figuren uit de kerststal, je mooiste kerstballen en andere decoraties krijgen onder het glas een speciaal plekje. Laat de stolp schitteren door er kleine lichtjes in te stoppen of plaats er een kleine kersttak inclusief kerstballen onder. Uiteraard hoef je niet te kiezen voor een stolp met kerstdecoratie, maar kun je gerust meerdere stolpen bij elkaar plaatsen. Hierdoor krijgt alles wat je uit wilt lichten een mooie plek.

Kerstdecoratie onder de stolp in huis

Zo’n kersttafereel verdient een mooie plek, dus zet de stolp in de vensterbank, het dressoir of een andere prominente plek. Zijn de kerstdagen afgelopen, dan mag de stolp bovendien gewoon blijven staan. De stolp leent zich uitstekend om eindeloos mee te combineren. Verzamel wat souveniers, planten of andere decoratie, want het kan allemaal onder die multifunctionele glazen bol.

DIY stolp Kerst:nog meer: wooninspiratie