WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Interieur ideeën opdoen? vtwonen helpt je op weg!

Zin in een frisse wind door je woning? Of ga je een nieuw huis betrekken? Op vtwonen vind je alle interieurideeën die je nodig hebt. En dat niet alleen, we helpen je ook met het verbouwen van je huidige of nieuwe woning.

Interieur ideeën Jute vloerkleed in ruime woonkamer waarin gespeeld wordt met natuurlijke materialen

Interieur ideeën opdoen

We zijn niet alleen gek op het stylen van onze woningen, we schrijven er ook graag over. Elke dag verdiepen we ons in de wereld van interieur, stylen en verbouwen. Dat heeft een enorme database aan artikelen opgeleverd waarin al je woonvragen worden behandeld. Je kunt via de zoekbalk specifiek zoeken op een onderwerp of direct navigeren naar een specifieke ruimte, zoals hieronder aangegeven.

Doe het zelf!

Bij vtwonen zijn we een groot voorstander van DIY, oftewel: zelf aan de slag gaan! Interieurideeën zelf verwezenlijken heeft namelijk een aantal voordelen. Zo zorgt maatwerk ervoor dat het onmogelijke mogelijk wordt, creëer je unieke woonitems én kan het voor voldoening zorgen om de handen uit de mouwen te steken. Al onze DIY-artikelen vind je hier.

Interieurideeën afkijken bij anderen

Als interieurliefhebber ben je constant op zoek naar interieurideeën en stopt de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden in je eigen woning nooit. Daarom is niks zo fijn als binnenkijken bij een ander. Er is immers altijd wel iemand die iets heeft bedacht waar je zelf nog niet opgekomen was. Omdat wij dat als geen ander begrijpen, nemen we regelmatig een kijkje achter de voordeur. Dat doen we onder andere via het tv-programma Weer verliefd op je huis. Ook op vt tv verschijnen wekelijks video’s van onze stylisten Fietje, Marianne en Liza. Minstens zo populair is de rubriek Binnenkijken, waarin, tja.., we bij anderen binnenkijken! Jouw eigen interieur delen met alle bezoekers van vtwonen kan overigens ook. Hoe je dat doet, lees je hier. Interieurideeën kun je natuurlijk ook prima opdoen bij woonwinkels, beurzen en boetieks. Onze favoriete hotspots vind je hier!

Stylen buiten de deur

Het stylen van een woning stopt niet bij de buitendeur. Een beetje interieurliefhebber laat ook de tuin, het balkon of dakterras er niet ongeroerd bijliggen. Om die reden hebben we een deel van de site ingericht voor al je tuininspiratie.

Shop je interieurideeën bij elkaar

Zodra je genoeg interieurideeën hebt opgedaan en de plattegrond klaarligt, is het tijd om in te slaan. In onze shop vind je een uitgebreide catalogus. Van grote meubels zoals banken en stoelen tot verlichting en accessoires. Ook hebben we een eigen vtwonen collectie samengesteld met daarin alles wat je nodig hebt om je huis nóg mooier te maken.

Hulp nodig?

Lukt het niet om tot concrete interieurideeën te komen? Wellicht is vtwonen college dan iets voor jou. Van moodboard naar droomhuis; tijdens de basiscursus leren de stylisten van vtwonen je hoe je van je eigen huis een vtwonen droomhuis maakt. Is een cursus voor jou een stap te ver, maar is het je ook niet helemaal duidelijk wat jouw stijl is? Doe dan hier onze woontest.

nog meer: wooninspiratie