WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Interieur design: zo ontwerp je iedere ruimte in huis

Bij de nieuwe indeling van een of meerdere ruimtes in huis kom je aardig wat woonvragen tegen. Want waar begin je en hoe zorg je ervoor dat al die stappen leiden naar het eindresultaat dat je in gedachte had? Of misschien wel mooier dan dat? Om alle informatie over interieur design een beetje behapbaar te maken, behandelen we de belangrijkste ruimtes hieronder even apart.

Woonkamer

Ben je op zoek naar nieuwe meubels, een andere woonstijl of gaat de indeling van de huiskamer helemaal op de schop? Onder woonkamer vind je inspiratie en handige tips voor kleine en grote woonkamers, kleurgebruik en meubels die passen bij jouw interieurstijl. Geen idee wat jouw woonstijl is? Doe hier de test!

Keuken

Een nieuwe keuken kiezen is best een ingewikkelde klus. Je hebt niet alleen te maken met stijl en kleur, maar ook met praktische zaken. Want hoe zit het met het leidingwerk en met welke afmetingen moet je rekening houden wanneer je bijvoorbeeld een kookeiland wilt? En wat gaat dit allemaal kosten? Je vindt al deze informatie terug onder keuken.

Slaapkamer

De ruimte waar je de meeste tijd doorbrengt, maar vaak wordt vergeten: de slaapkamer. Wanneer jij plannen hebt om je droomslaapkamer te realiseren, laat je dan inspireren door onze stylisten. Bij slaapkamer lees je alles over kleurgebruik in de slaapkamer en het vinden van de juiste, relaxte sfeer.

vtwonen collectie 08-2020 badkamer zwarte wastafel met spiegel
Spiegel Goodmorning met lijst in kleur Black, 90×60 cm € 169,- (ook in kleur Oak), lamp voor spiegel in kleur Black, per stuk € 96,-, onderbouwkast Cube van eikenfineer in kleur Oak Black, 2 lades, 84x90x43,5 cm (hxbxd) € 739,- (ook in kleur Oak), wastafel Tank met 1 kraangat, 90x46x10 cm (bxdxh), in kleur Concrete Black € 969,- (ook in kleur Concrete en White en in diverse formaten), tweegreeps wastafelkraan Flame in kleur Charcoal € 612,- (ook in kleuren Black Steel, Bronze, Brushed en Chrome), wandtegel Craft in kleur Egg White mat, 12,5×12,5 cm per m² € 69,70, vloertegel Mold in kleur Grit, 90×90 cm per m² € 70,50.

Badkamer

Bij het uitzoeken van een badkamer komt aardig wat kijken. Zoveel stijlen, zoveel kleuren en zoveel praktische zaken om rekening mee te houden. Of je nu een snelle doucher of een lange baderaar bent, onder badkamer vind je alle inspiratie en informatie die je nodig hebt bij het maken van jouw keuzes voor de ideale badkamer.

Werkkamer

We werken meer thuis dan ooit en dus is ons eisenpakket ook wat toegenomen. Hoe zorg je voor een flexibele indeling van de werkkamer zodat deze ook nog voor andere doeleinden kan worden gebruikt? En hoe kan je in alle rust je werk doen zonder gestoord te worden? Hier vind je inspiratie voor de werkkamer.

Kinderkamer

Van babykamer tot tienerkamer: onder kinderkamer vind je de mooiste voorbeelden voor de inrichting van deze kamers. Kinderkamers wisselen misschien wel het meeste in huis van indeling, meubels en sfeer, daarom geven we ook veel budgetvriendelijke oplossingen die zelfs de meeste kritische puber wel kan waarderen.

Meer interieur design

Beter goed gejat, dan slecht bedacht: sla in je zoektocht naar inspiratie onze binnenkijkers niet over. Wie weet vind je er net die ene oplossing voor jouw indelingsprobleem of eeuwige twijfel. Ben je een beetje handig? Kijk ook nog even bij onze DIY’s met zelfmakers om je huis persoonlijker te maken.

Zien hoe onze stylisten aan de slag gaan met een nieuw interieur design of betere indeling? Kijk dan naar de video’s van Fietje, Marianne en Liza op vt tv of bekijk de afleveringen van Weer verliefd op je huis terug.

nog meer: wooninspiratie