WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Inspirerende inspiratiewand

Herken jij de blik van je lief, huisgenoten of huurbaas ook uit duizenden als je weer aankomt met een hamer en zware lijsten? En dan bedoel ik  helaas niet een blik van vreugde… Nu zijn er natuurlijk alternatieven! Een inspiratiewand met  masking-tape bijvoorbeeld. Je kunt  zoveel mooie platen ophangen als je wilt, zonder gaten in de muur te boren! In deze post een overzicht van deze inspiratiewandjes.

wanddecoratie

Zilverblauw

clipboards

wanddecoratie papier

prints

muurdecoratie

muurdecoratie

inspiratiewand

vosgesparis

kerstboom

wanddecoratie

Inspiratiewand

Een ander goed idee om een mooie inspiratiewand te maken, is aan de hand van clipboards. Het staat georganiseerd, en je kunt er meerdere foto’s illustraties en knipsel in kwijt!

Een inspiratiewand hoeft niet te bestaan uit keurig vastgezet beeld. Authentiek Mignon, ook een webwinkel met mooie spullen & fijn blog, laat dit zien met beeld over elkaar heen geplaatst.

Deze wand hangt binnen bij Waldo Creative Concepts. Er zijn drie grote boards geplaatst, waarop ontzettend veel inspiratie kan worden gehangen. (Ook goed zelf te maken!)

Iris van Irrideeen laat op haar blog haar liefde voor styling en interieur zien. (En wij zijn daar blij mee!)

Op de blog van Vosgesparis raak je eindeloos geïnspireerd. Zo ook door deze prachtige muur met zwart-wit beeld.

Inspiratie muur: de kerstboom, maar dan net even anders!

Het design is van de Nederlandse Jane Schouten. Met haar bedrijf ‘Alltheluckintheworld’ maakt zij prachtige unieke (handgemaakte!) producten. Jane heeft ook een blog (bezoekje waard!)

Nelleke Langius (van Langius Design) maakte deze lijst met een vondst bij kringloopwinkel Het Goed. “Al een tijdje was ik op zoek naar een houten lijst bij Het Goed. En ja hoor, de aanhouder wint! Laatst ging ik weer op jacht naar kringloopvondsten en toen stond daar de perfecte lijst tussen de schilderijen en lijsten.” Met een likje verf een fluor masking tape als nieuw!

Met masking tape kan je zelf dus de mooiste creaties maken.

101 selecteerde een paar adressen

BL-IJ
Deze tape (en heel veel mooie andere tapes) zijn verkrijgbaar  in de webwinkel van BL-IJ. Deze fluor exemplaren kosten
2.95 euro per stuk.

PS Ik ook van jou
Deze webwinkel heeft ook kerst-tape! Ideaal voor alle kerstkaarten dit jaar.  De MT masking tape kerst is verpakt per drie rollen en kost 16.95 euro. In het midden tape die je gewoon moet hebben voor op de kinderkamer! Shinzi Katoh decotape met Roodkapje, 2.95 euro.

Zuuz
Mooie voorraad, ook met ‘goud & zilver’ masking tape! Leuk voor de feestdagen.

Een nieuw Avontuur

Bron: Miss Modish | vtwonen | Everydayminimalist

nog meer: wooninspiratie