WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Mmmm, yoghurt

Gisteren was vtwonen een van de geluksvogels die aanwezig mocht zijn bij het bloggersevent van de pas geopende Yoghurt Barn in de Pijp in Amsterdam. Wat we daar hebben gedaan? Gesmuld van de frisse yoghurt creaties, onze smaakpapillen laten verrassen door de meest heerlijke hapjes en genoten van de fijne omgeving. Kortom: een waar yoghurt-paradijs!

Yoghurt Barn

Yoghurt

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn

Yoghurt

Yoghurt

Yoghurt barn

Nadat je de loei lekkere oer-Hollandse en biologische yoghurt hebt geproefd, eet je jouw toetje altijd buiten de deur. Met oog voor detail is de barn basic maar prachtig ingericht met opvallend grote groene hanglampen, oude houten schoolstoelen en leuke quotes op krijtborden. Op zoek naar een rustig plaatsje om te werken of tijdens een high tea gezellig bij te kletsen met vriendinnen? Met de loungehoek, lange leestafel en gezellige zitjes boven en beneden is er in de Barn plaats voor iedereen.

Loei Lekker!

Yoghurt is de ultieme combinatie tussen gezond en lekker en daarom de basis in alle producten. Stel je eigen toetje samen, trakteer jezelf op een heerlijke biosap of geniet van specials zoals de de Barn picknick, brunch en high tea. Onze favoriet? De Crazy Cookie met bastogne, kaneel, honing en kiwi!

Yoghurt Barn de Pijp
Eerste van der Helststraat 80
1072 NZ Amsterdam

nog meer: wooninspiratie