kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wooninspiratie opdoen in de etalage van Villa ArenA

Wooninspiratie opdoen: je hoeft er de deur niet meer voor uit met het aanbod van woonblogs, websites en interieurbladen. Maar een dagje woonshoppen is natuurlijk een van de leukste manieren om geïnspireerd te raken. En waar doe je dat beter dan in de eindeloos grote woonmall Villa ArenA in Amsterdam.

April and MayOverweldigend aanbod

Bij Villa ArenA kun je eigenlijk voor van alles terecht. Van badkamer tot keuken en van woonkamer tot slaapkamer, ruim 50 woonwinkels bieden jou binnen de muren van één woonmall alles wat jij nodig hebt. Krijg jij last van keuzestress bij dit enorme aanbod aan woonwinkels en mooie producten? No stress: de etalages van Neerlands bekendste interieur bloggers -binnen Villa ArenA- bieden uitkomst! Beloofd.

Inspiratie etalage

Om je een handje te helpen bij het kiezen van de juiste wooninrichting voor jouw fijne stulpje hebben woonbloggers April and May, Beeldsteil, Vosgeparis en Yvestown hun stijlhulp aangeboden. Vanaf 26 maart tot en met het einde van het jaar richten zij met producten uit de verschillende woonwinkels van Villa ArenA hun eigen etalage in. Voor jou, ter inspiratie. Nog een goede reden dus om naar Villa ArenA te gaan!

Aftrap door April and May

Het bekende interieurbloggersduo April and May trapt de inrichting van de etalage af. Van 26 maart t/m 19 juni sieren zij de etalage met producten die ze hebben gevonden bij diverse woonwinkels in Villa ArenA. April and May bestaat uit Jantine Vaartjes en Vivian Hoebe. Sinds 2009 deelt het duo alles wat hun inspireert op het gebied van interieur, design, fashion en lifestyle op hun eigen online platform. In 2012 opende hun online shop, by AprilandMay, de digitale deuren. Hier vindt de bezoeker een betoverende verzameling van vintage items, een selectie van design producten en verder een kleine collectie van eigen producten.

Villa Arena

Verkoopinformatie van de items uit bovenstaand beeld: Bank € 399,- (Woonfabriek) Donkerblauw karpet € 499,- (Woonfabriek) Kunstwerk Bound sight van Igor, foto op plexiglas, oplage 50 stuks, 100×100 cm € 590,-, 120×120 cm € 950,-, 150×150 cm € 1690,- (Art District) Kleed rol € 125,- (Woonfabriek) Bureau Latus € 2167,- (Hulshoff) Industrieel tafellampje € 71,- (Van den Heuvel Verlichting) Stoel € 348,- (Hulshoff) Donkerblauw kussen € 16,99 (Pronto)

Villa Arena

Verkoopinformatie van de items uit bovenstaand beeld: Grote spiegel € 19,95, kleine spiegel € 7,95 (Woonfabriek) Tafeltjes € 29,95, € 39,95 en € 49,95 (Pronto) Set vaasjes € 211,- (Piet Klerkx) Theepot € 24,95 (Woonfabriek) Vloerkleed € 49,95 (Pronto)

Leren experimenteren met Beeldsteil

Van 21 mei t/m 18 september krijgt interieurblog Beeldsteil de sleutel van de etalage bij Villa ArenA in handen. Beeldsteil is opgericht door interieurblogster Wendy Woudenberg. Beeld en stijl, oftewel fotografie en styling met een Scandinavische touch is waar Beeldsteil voor staat. Fotografe en styliste Wendy wil met haar visual stories op Beeldsteil haar bezoekers aanmoedigen te leren, te experimenteren en de eigen creativiteit en mogelijkheden te ontdekken.

Wit, roze en DIY

Last but not least is interieur influencer Yvestown van 21 augustus t/m 8 oktober aan de beurt om haar oog voor style en design los te laten op de etalage bij Villa ArenA. Yvonne Eijkenduijn, oftewel Yvestown, neemt je mee in haar creatieve speurtocht naar wit, roze en DIY.

Minimal colour & maximum style

Wanneer de zomer op zijn einde loopt, neemt Vosgesparis het stokje over om van 20 november t/m 18 december de etalage bij Villa ArenA haar karakteristieke stijl te geven. Vosgesparis houdt van Scandinavisch design en haar ideeën laten zien wat je met het minimale aan kleur en het maximale aan stijl kunt doen.

nog meer: wooninspiratie