WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Weekendtip: ga naar Flavourites Live!

Save the date! Dit weekend vindt voor de zevende keer Flavourites Live plaats. De Kromhouthal in Amsterdam-Noord wordt omgetoverd tot hét webshopevent waar je live kunt shoppen bij meer dan 150 webshops. Speciaal voor jou openen de webshops hun eigen mini pop-upstore. Vandaag geven we je alvast een voorproefje.flavourites live

Het PapierAtelier

Ben je een papierliefhebber? Dan mag je het PapierAtelier niet overslaan! Je kunt er gepersonaliseerde, handgemaakte cadeaus kopen die ter plekke door de ontwerpers worden gemaakt. Of doe mee met verschillende workshops zoals het knippen van botanische prents. Kortom, drie dagen vol creatieve papier verrassingen.

Woonwinkel Siep

Een paar van onze favoriete merken koop je bij Woonwinkel Siep. Je kunt tijdens Flavourites Live hier heerlijk rondkijken bij merken als House Doctor en Bloomingville. En maak kennis met merken die ook wij nog niet kenden.

Knipkunst

Niet te missen is het unieke knipkunst van Geertje Aalders, van 12nicethings. Met haar knipkunst weet ze je te betoveren en heb je altijd een uniek stuk papierwerk in de kamer staan.

Portret laten maken

Altijd al eens een portret van jezelf willen laten maken? Dat kan! Marloes de Vries zit tijdens Flavourites Live voor je klaar om een getekend portret van jezelf te laten maken. Het is even een kwartiertje stilzitten, maar dan heb je ook wat.

Bijkomen

Moe geworden van het shoppen? Er zijn ook genoeg plekken om uit te rusten. Ga lekker theeleuten bij de Theetantes, wijn drinken bij Vive le Vin of afkoelen met ijs van Glacier Fou.

Kun je geen genoeg krijgen? Voor meer informatie en kaartjes kun je op www.flavouriteslive.nl terecht.

nog meer: wooninspiratie