WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De leukste dingen in Eindhoven

Eindhoven is even levendig als laid back, even vooruitstrevend als ‘ouderwets gezellig’ en als designstad ideaal om inspiratie op te doen. Niet te missen: de Dutch Design Week (oktober) én deze adresjes, er zijn zoveel leuke dingen in Eindhoven. Wij geven de beste Eindhoven hotspots!

Eindhoven hotspots

leuke dingen doen in Eindhoven

Smalle Haven

plattegrond Eindhoven hotspots

Eindhoven hotspots

You Are Here is een prachtige concept store, zoals je die ook in Parijs of Londen zou kunnen tegenkomen. Storemanager Ismail Ahmic: ‘Elk half jaar wisselen we van thema en zoeken we lokale en internationale, bekende en minder bekende ontwerpers op het gebied van productdesign en fashion die met hun werk bij dat thema aansluiten.’ Op dit moment is het thema You are so Berlin en wordt de essentie van Berlijn vertolkt: de stad die inspireert om de crisis met creativiteit en luchtigheid te lijf te gaan.

Deze fiets in conceptstore You Are Here is van Schuurvondst Rijwielen Eindhoven. Deze fietsenmaker maakt nieuwe fietsen met onderdelen van de mooiste tweedehands klassiekers. Heel upcycling, heel Berlijn.

Bij De Smalle Haven kom je niet alleen voor het eten, maar ook voor het interieur. Letterlijk, want bijna alles is te koop. De inrichting is een kleurrijke mengelmoes van vintage en jong design en kan elke dag anders zijn. Net als het eten. Er is geen menukaart, je kiest samen met de kok wat je op je bord krijgt.

vtwonen ♥ eindhoven

Deze lifestyle adressen komen uit de vtwonen ♥ good times special. vtwonen abonnees kregen deze special cadeau bij het septembernummer. In de toekomst ook leuke extra’s ontvangen? Word dan nu abonnee! De special is ook te koop op de Woonbeurs, maar op = op. Alle leuke adressen uit Amsterdam, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam bij elkaar? Download dan onze app vtwonen guide.

Bron: vtwonen | Productie Cleo Scheulderman | Fotografie Jeltje Janmaat | Kaart Rolien van der Leeuw | Illustratie Marco Stoker

nog meer: wooninspiratie