WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Verbouwen zonder verrassingen kan écht

In samenwerking met De Verbouwwinkel

Verbouwen zonder stress, binnen het budget en met het gedroomde resultaat? Het kan. Mits je van tevoren goed nadenkt over je verbouwplan, weet Bart van der Kruk, eigenaar van De Verbouwwinkel. “Particulieren en bedrijven stappen vaak onvoorbereid een verbouwing in en zitten vervolgens met de gebakken peren. Zonde! Je kunt je geld maar een keer uitgeven. De Verbouwwinkel helpt u geld besparen met het realiseren van uw plannen!”

Verbouwen zonder verrassingen kan echt!

Verbouwen

De Verbouwwinkel geeft klanten online advies bij verbouwplannen, onderhoudsplannen, hulp bij uitvoering en financiering. Onder elke categorie vallen zo’n vijftien praktische tools: van budgetraming, offertevergelijker en bouwplanner tot constructieberekenaar, vergunningsaanvrager, bouwtekenaar tot opleveringsexpert en alle denkbare stappen daar tussen.

Online tools

Tegen een vast tarief kunnen particulieren en bedrijven deze online tools op de website www.deverbouwwinkel.nl raadplegen. “Wij helpen mensen hun project in strakke banen te leiden, overzicht te houden en het eindresultaat te bereiken dat zij voor ogen hadden. Je bent verrassingen voor. We behoeden hen voor valkuilen, tegenvallers en financiële risico’s”, zegt Bart.

Financieel concept

De Verbouwwinkel heeft ook een financieel concept: verbouwen tegen vooraf bepaalde maandlasten zonder risico’s van onvoorziene meer- en minderwerk. Van A tot Z worden de verbouwzorgen uit handen genomen binnen een vooraf gesteld tijdspad. Mensen kunnen online globaal hun maandlasten uitrekenen en kunnen een afspraak maken voor de nadere uitwerking.

Zijn alle aannemers boefjes?

Om mensen bewust te maken van het belang van een goede voorbereiding verzorgt De Verbouwwinkel dagelijks op de Woonbeurs Amsterdam 2013 in de Amsterdam RAI de workshop ‘Zijn alle aannemers boefjes?’ “Als je een auto koopt, laat je je ook goed informeren en zeg je niet: ‘Ah, doe die maar met vier wielen. Of je nu een aannemer inschakelt of uiteindelijk zelf aan de slag gaat, doe je huiswerk en investeer daarin. Dat maakt elk verbouwproject tot een voorspelbaar succes”, zegt Bart.

nog meer: wooninspiratie